Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Notícies > Carta al Director de Las Provincias

Pam a pam

Carta al Director de Las Provincias

Exigim una rectificació pública per la FAKE NEWS publicada per este diari

dimecres 27 de juny de 2018, per  AE-Agró

Molt Sr. Meu:

En relació a la informació apareguda en l’edició del seu periòdic el 27 de juny de 2018, amb el títol "Valencia en Bici propondrá que solo tenga coche quien disponga de plaza de garaje" , la nostra organització Acció Ecologista-Agró, sense entrar en el contingut de l’article que firma el Sr. Serrano, que qualifiquem com FAKE NEWS, exigix un aclariment de l’afirmació "tanto Valencia en Bici como Acció Ecologista-Agró forman parte de Els Verds, partido del que Grezzi es portavoz" .

Acció Ecologista-Agró és una associació ecologista sense ànim de lucre declarada d’utilitat pública que no pertany a cap partit polític i molt menys als Verds, que representen una opció política amb interés en el poder que es rebutja des de l’ecologisme com a moviment reivindicatiu social.

València en Bici és un col·lectiu integrat com a comissió sectorial d’Acció Ecologista-Agró sense personalitat jurídica pròpia, per la qual cosa tampoc no pertany a cap partit polític, sinó que forma part de la nostra associació ecologista.

Deuria el Sr. Serrano no confondre i menys amb intenció difamatòria a la nostra associació amb les activitats polítiques dels socis o sòcies d’esta associació, que poden pertànyer al partit polític que consideren adequat al seu exercici de la llibertat ideològica o no pertànyer a cap, conforme a la llibertat de consciència.

Tampoc no es pot admetre que el Sr. Serrano convertisca un acte polític de comunicació d’una proposta de debat per a una possible ordenança futura de mobilitat en un acte polític on es vincula a la nostra associació amb un partit polític.

Per tant, per mitjà de la present li instem que rectifique la seua publicació i vinga vosté o/i el Sr. Serrano demà dijous, 28 de juny, a l’esdeveniment de debat en la Casa Verda, accessible a tots els públics, a fi de poder informar veraçment als seus lectors del contingut de la proposta que és només el punt de partida d’un debat públic.

Jorge Mateos Pérez, president d’Acció Ecologista-Agró.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Alertes i catàstrofes incendiàries

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?