Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Educació ambiental > La Casa Penya > Estiu Jove a la Casa Penya > Cinc anys d’Estiu Jove a La Casa Penya

Educació Ambiental

Cinc anys d’Estiu Jove a La Casa Penya

Una nova promoció d’adolescents aprén a marjalejar amb AE-Agró

dimecres 1 d’agost de 2018, per  AE-Agró

Un curs més, la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) han convocat l’Estiu Jove, una aventura a la vora de la mar per a divertir-se, experimentar, fer noves amistats i aprendre de la natura. Com en les quatre edicions anteriors, la cita ha sigut a La Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara, on la quinzena d’adolescents que han participat en l’Estiu Jove s’han transformat durant una setmana en animals de marjal. Concretament del 23 al 27 de juliol. Des d’AE-Agró volem mostrar la nostra satisfacció per este projecte educatiu, que este estiu ha celebrat ja els seus primers cinc anys de vida.

Marjal (molta marjal), passejos a cavall i en barca, platja, masterchef ecològic, censos de fauna aquàtica, tallers de consum responsable, agricultura ecològica i aus. Estos han sigut els principals ingredients del menú d’activitats del cinqué Estiu Jove a La Casa Penya, una cita que enguany, com a guinda del pastís, ha programat una visita final al Parc Natural de l’Albufera.

En esta cinquena edició, celebrada del dilluns 23 al divendres 27 de juliol, l’Estiu Jove ha comptat amb la participació d’una quinzena d’adolescents que han tingut l’oportunitat de viure experiències úniques, fer noves amistats i descobrir els tresors de la nostra natura a La Casa Penya, el centre mediambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara.

Des de la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró volem donar les gràcies a totes les persones i entitats que han fet possible de nou este màgic i salvatge projecte educatiu: els adolescents que s’han apuntat, els seus pares i les seues mares, els col·laboradors que ens han ajudat a portar-lo endavant i, com no, a la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) per tornar a apostar per esta iniciativa.

A més a més, volem mostrar la nostra satisfacció per este projecte educatiu que impulsem des de 2014 a La Casa Penya. L’Estiu Jove, després de cinc edicions, s’ha consolidat ja com una oferta lúdica i educativa entre els adolescents de Sagunt, que any rere any responen a esta convocatòria marjalera.

Finalment recordar que La Casa Penya obrirà tots els diumenges d’agost, d’11:00 a 13:30 hores, quan AE-Agró celebrarà visites guiades a este centre mediambiental i a la Finca de Penya, la reserva de fauna silvestre de la Marjal d’Almardà-Almenara. Les visites són gratuïtes i no cal inscripció prèvia. Este estiu, vine, viu i descobrix La Casa Penya!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Renovem el conveni d’educació i voluntariat ambiental amb Sagunt

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?