Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > World Cleanup Day Albufera

Custòdia del Territori

World Cleanup Day Albufera

Participa en el Dia Mundial de Neteja del Planeta!!!

dissabte 15 de setembre de 2018, per  AE-Agró

DISSABTE 15 DE SETEMBRE: El pròxim dissabte, 15 de setembre, l’equip d’Acció Ecologista-Agró al Tancat de la Pipa et convida a participar en el World Cleanup Day Albufera, activitat convocada amb motiu del Dia Mundial de Neteja del Planeta. La jornada, que comptarà amb la participació de BIOagradables, SEO/BirdLife, l’Associació de Vela Llatina "Els Peixcadors" de Catarroja i la Comunitat de Pescadors de Catarroja, arrancarà a les 10:00 hores. On? Doncs, al Port de Catarroja.

El Dia Mundial de Neteja del Planeta és una iniciativa del moviment global Let’s Do it. El seu repte és organitzar el pròxim 15 de setembre la major mobilització civil d’arreplegada de fem. I així conscienciar sobre la problemàtica dels residus abandonats en la natura, un verí lent i tòxic que suposa una greu amenaça per a la fauna i la flora.

La jornada de neteja a l’Albufera serà en barca, motiu pel qual les places són limitades. Així que si vols participar en esta activitat, organitzada amb la col·laboració de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX), l’Ajuntament de Catarroja i Let’sdoitspain, envia ja un correu electrònic a visitas@tancatdelapipa.net. Apunta’t i suma el teu granet d’arena per a netejar l’Albufera. Let’s do it!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Pipa neteja el Barranc de Catarroja

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?