Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Projecte Emys a Jalance: Cens de tortugues al Riu Xúquer

Voluntariat Ambiental

Projecte Emys a Jalance: Cens de tortugues al Riu Xúquer

T’esperem per a estudiar esta població de Mauremys leprosa

diumenge 16 de setembre de 2018, per  AE-Agró

DIUMENGE 16 DE SETEMBRE: El cap de setmana del 14 al 16 de setembre, el Projecte Emys et convida a participar en una nova cita d’esta iniciativa de ciència ciutadana. Per quart any consecutiu Acció Ecologista-Agró convoca este voluntariat mediambiental a la localitat de Jalance (La Vall d’Aiora-Cofrents, València). Concretament en el Riu Xúquer, on vam descobrir en 2015 una nova població de tortuga d’aigua ibèrica (Mauremys leprosa).

Si vols participar en el Projecte Emys a Jalance, tens tres oportunitats. La primera serà el divendres 14 de setembre, a partir de les 19:00 hores, quan col·locarem en el Xúquer els mornells (les trampes artesanals que utilitzem per a capturar i estudiar les nostres tortugues autòctones). Després, el dissabte 15 i el diumenge 16 de setembre, a partir de les 11:00 hores, realitzarem les jornades de seguiment per a censar esta població de Mauremys leprosa.

Si vols sumar-te al Projecte Emys, que a Jalance compta amb la col·laboració de la Conselleria de Medi Ambient, només has de telefonar al 666 306 366 o al 691 077 424. T’esperem al Xúquer per a estudiar i censar esta població de tortugues autòctones!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Projecte Emys 2017: Informe Jalance

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?