Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Projecte Emys al Carraixet: Cens de tortugues al Pont Sec

Voluntariat Ambiental

Projecte Emys al Carraixet: Cens de tortugues al Pont Sec

T’esperem per a continuar amb l’estudi d’esta població de Mauremys leprosa!!!

dilluns 17 de setembre de 2018, per  AE-Agró

DILLUNS 17 DE SETEMBRE: El Projecte Emys d’Acció Ecologista-Agró viatja de nou al Pont Sec del Barranc del Carraixet, on vam descobrir en 2013 una xicoteta població de tortugues d’aigua ibèriques (Mauremys leprosa). Concretament, enguany convoquem quatre jornades de voluntariat ambiental al Pont Sec, un màgic racó del Carraixet ubicat entre els termes municipals de Moncada i Foios (Horta Nord, València).

La primera cita del Projecte Emys serà el dimecres 12 de setembre, quan col·locarem en el barranc els mornells, que són les trampes artesanals amb les quals realitzem este estudi de tortugues autòctones. Després, el divendres 14, el dilluns 17 i el dimecres 19 de setembre, revisarem els mornells i així completarem el cens de les Mauremys leprosa del Pont Sec.

El punt de trobada per als voluntaris serà l’estació de metro Seminari-CEU de Moncada, on t’esperem a les 17:30 hores per a col·locar els mornells i la resta de dies per a revisar-los. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació, pots telefonar al 610 676 865 o al 691 077 424. Enguany esta iniciativa de ciència ciutadana compta al Pont Sec amb la col·laboració de la Conselleria de Medi Ambient i el suport de la Colla Ecologista de Massarrojos, el Col·lectiu Cultural Bòbila d’Alfara del Patriarca i l’Associació Cultural Macarella de Bonrepòs i Mirambell. Participa!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Projecte Emys 2017: Informe Carraixet

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?