Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Tancat de la Pipa: Festa de la Sega

Custòdia del Territori

Tancat de la Pipa: Festa de la Sega

Vine a descobrir la cultura i la gastronomia de l’arròs al Parc Natural de l’Albufera

diumenge 23 de setembre de 2018, per  AE-Agró

DIUMENGE 23 DE SETEMBRE: Un any més, la Denominació d’Origen Arròs de València organitza este diumenge, 23 de setembre, la Festa de la Sega, que tindrà com a escenari el Port de Catarroja. Entre les diferents activitats programades, este esdeveniment inclou una visita amb barca al Tancat de la Pipa, àrea de reserva que pertany a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i que custodiem SEO/BirdLife i Acció Ecologista-Agró en el cor del Parc Natural de l’Albufera de València.

La visita guiada al Tancat de la Pipa serà a les 9:00 hores i per a participar cal inscripció prèvia, que pot formular-se telefonant al 96 170 61 56 o enviant un correu electrònic a cursos@arrozdevalencia.org. A més a més de la possibilitat de descobrir esta àrea del parc natural, la Festa de la Sega inclou activitats per a tots els públics al Port de Catarroja. Així que ja saps: vine a disfrutar de la gastronomia i la cultura de l’arròs a l’Albufera.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Pipa participa en la Festa de la Sega

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?