Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Revisió de caixes-niu a La Costera de Puçol

Horta Nord

Revisió de caixes-niu a La Costera de Puçol

Vine a celebrar el Dia Mundial de les Aus a esta muntanyeta de la Serra Calderona

dissabte 6 d’octubre de 2018, per  AE-Agró

DISSABTE 6 D’OCTUBRE: Amb motiu del Dia Mundial de les Aus, Acció Ecologista-Agró Horta Nord et convida a participar en un voluntariat mediambiental a La Costera de Puçol, paratge natural municipal que custodiem des de 2011. Concretament et convidem a revisar amb La Granxa de Bitxos les caixes-niu per a ocells insectívors que tenim instal·lades en esta muntanyeta de la Serra Calderona.

Esta cita, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, està programada per a este dissabte, 6 d’octubre. El punt de trobada per als voluntaris serà l’Aula Multiusos de La Costera (antics Polvorins de Riotinto) a les 10:00 hores. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació d’esta activitat, pots telefonar al 691 077 424. T’esperem en esta muntanyeta de la Serra Calderona per a celebrar el Dia Mundial de les Aus. Participa!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Nit dels mussols i les rates penades a La Costera de Puçol

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?