Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Jornada tècnica Guardians del Xúquer

La Ribera Alta

Jornada tècnica Guardians del Xúquer

Presentació d’este projecte de rehabilitació d’ecosistemes aquàtics urbans

dimecres 7 de novembre de 2018, per  AE-Agró

DIMECRES 7 DE NOVEMBRE: Este dimecres, 7 de novembre, es realitzarà a Carcaixent (La Ribera Alta, València) la presentació del projecte Guardians del Xúquer amb una jornada tècnica sobre esta iniciativa participativa de rehabilitació i millora d’ecosistemes aquàtics en la Demarcació Hidrogràfica del Xúquer. Concretament, este projecte de Schweppes Suntory Espanya es desenvoluparà en el Riu Xúquer al seu pas per Carcaixent.

Esta jornada tècnica arrancarà amb la presentació del projecte Guardians del Xúquer, iniciativa que compta amb la col·laboració d’ECODES i l’Ajuntament de Carcaixent. A continuació es realitzaran diferents ponències tècniques sobre restauració fluvial en trams urbans. I, finalment, la jornada conclourà amb una taula redona sobre restauració, rehabilitació i millora de rius en trams urbans que comptarà amb la participació de la nostra companya Eva Tudela (Acció Ecologista-Agró La Ribera Alta).

Per a participar en esta jornada tècnica, l’aforament de la qual és limitat, cal inscripció prèvia. Si vols apuntar-te o consultar el programa complet, punxa en el següent enllaç: Jornada tècnica Guardians del Xúquer. La cita serà de 16:00 a 20:15 hores a l’auditori Les Dominiques de Carcaixent. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : AE-Agró col·labora en un audiovisual sobre el procés participatiu postincendi de Carcaixent

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?