Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Massa Crítica de Sueca

Muntanyeta dels Sants

Massa Crítica de Sueca

Vine a pedalejar per un poble més segur, saludable i sostenible!!!

dijous 8 de novembre de 2018, per  AE-Agró

DIJOUS 8 DE NOVEMBRE: Esta setmana torna la Massa Crítica a Sueca (La Ribera Baixa, València). Com el dijous passat va ser festa, este mes l’hem traslladat a este dijous, 8 de novembre. Prepara la teua bici i vine a pedalejar per una Sueca més segura, saludable i sostenible.

Volem reduir la gran quantitat de vehicles motoritzats que circulen pels nostres carrers i les molèsties que ocasionen: soroll, embussos, inseguretat, contaminació atmosfèrica… Però, per a aconseguir este repte necessitem una major presència de ciclistes i més protecció per a les bicicletes.

Des del col·lectiu de Sueca-Muntanyeta dels Sants-Acció Ecologista, entitat promotora de la Massa Crítica de Sueca, t’animem a participar en esta cita, que es caracteritza pel seu bon rotllo i bon humor. El punt de trobada serà la Plaça de l’Ajuntament, on hem quedat a les 19:00 hores. T’esperem a la Massa Crítica!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Naix la Coordinadora de Grups Ecologistes de La Ribera

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?