Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Visita guiada a la Marjal dels Moros

Horta Nord

Visita guiada a la Marjal dels Moros

Vine a descobrir la fauna i flora d’esta xicoteta però valuosa zona humida

diumenge 2 de desembre de 2018, per  AE-Agró

DIUMENGE 2 DE DESEMBRE: Com ja vam fer l’any passat, el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord i l’Ajuntament de Puçol et convidem a descobrir durant la tardor els valors naturals de la Marjal dels Moros. I, com a novetat, enguany també volíem que conegueres els de la platja de Puçol. Concretament amb quatre visites guiades, dos a la marjal (la primera es va suspendre per la pluja) i dues a la platja, organitzades amb el suport del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València.

L’última activitat de la campanya “Tardor a la platja de Puçol” serà el pròxim diumenge 2 de desembre, quan et convidem a participar en una visita guiada a la Marjal dels Moros, un xicotet però valuós aiguamoll. Passejarem per la zona litoral d’esta zona humida, on observarem aus, la seua vegetació, el seu patrimoni hidràulic i com s’està recuperant esta marjal després del greu incendi del passat mes de gener.

El punt de trobada per als participants en esta activitat, que començarà a les 11:00 hores, serà la Gola de l’Estany, ubicada en l’extrem nord del passeig marítim de la platja de Puçol. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació d’esta convocatòria, pots telefonar al 691 077 424. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Exigim un cabal ecològic d’aigua per a la Marjal dels Moros amb motiu del Dia Mundial de les Zones Humides

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?