Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Visita guiada a La Casa Penya

La Casa Penya

Visita guiada a La Casa Penya

Vine, viu i descobrix el centre mediambiental de la Marjal d’Almardà!!!

diumenge 18 de novembre de 2018, per  AE-Agró

DIUMENGE 18 DE NOVEMBRE: Encara no coneixes La Casa Penya? Doncs, ara ho tens més fàcil que mai per a visitar, viure i descobrir el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. Esta tardor, la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró programarà activitats en La Casa Penya tots els diumenges. Concretament, visites guiades dirigides a amants de la natura, veïns, turistes i curiosos que vulguen descobrir els tresors naturals de la platja, el saladar i la marjal.

Estes visites, que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), seran d’11:00 a 13:30 hores i inclouen un passeig per la Finca de Penya. Esta reserva de fauna silvestre, que AE-Agró custodia al costat del centre, està equipada amb tres miradors per a l’observació d’aus. Durant la jornada, a més a més, descobrirem l’antiga era de La Casa Penya, la seua espectacular roda hidràulica, el cicle del conreu de l’arròs i l’exposició permanent del centre.

La tercera visita guiada del mes de novembre serà el diumenge 18. Per a participar no cal inscripció prèvia. Però, si vols rebre més informació, concertar una visita per a grups o necessites realitzar qualsevol altra consulta, envia un correu a visitescasapenya@gmail.com o telefona als matins al 960 263 617. Vine, viu i descobrix La Casa Penya!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Et convidem a descobrir les intervencions humanes en el cicle de l’aigua de la Marjal d’Almenara

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?