Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Jornada d’observació astronòmica a La Costera de Puçol

Horta Nord

Jornada d’observació astronòmica a La Costera de Puçol

T’esperem per a observar la Lluna, Mart i Saturn des de la Serra Calderona

dissabte 17 de novembre de 2018, per  AE-Agró

DISSABTE 17 DE NOVEMBRE: El col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord organitza el pròxim dissabte, 17 de novembre, una nova jornada d’observació astronòmica al Paratge Natural Municipal de La Costera de Puçol. Com en altres ocasions, ens acompanyarà l’astrònom local Amadeo Aznar (Astronomía Para Todos).

L’activitat, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, arrancarà a les 17:30 hores a l’Aula Multiusos de La Costera amb una xerrada a càrrec d’Amadeo Aznar. Després, a partir de les 18:30 hores, observarem amb telescopi la Lluna, Mart i Saturn des d’esta muntanyeta de la Serra Calderona que custodia AE-Agró.

Per a participar en esta activitat, només has d’enviar un correu electrònic a info@apt.com.es. Però, dóna’t pressa perquè les places són limitades. Si tens qualsevol dubte sobre esta convocatòria, pots telefonar al 691 077 424. T’esperem a La Costera per a compartir una nova jornada d’observació astronòmica!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Et convidem a descobrir els valors naturals de la Marjal dels Moros i la platja de Puçol

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?