Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Notícies > El butlletí electrònic d’AE-Agró arriba al número 100

Pam a pam

El butlletí electrònic d’AE-Agró arriba al número 100

Continuem pam a pam i mes a mes defensant la natura!!!

dimarts 13 de novembre de 2018, per  AE-Agró

Com cada mes, el passat dimarts, 6 de novembre, vam enviar als socis i simpatitzants d’Acció Ecologista-Agró el butlletí electrònic de l’associació. Amb este enviament, el nostre butlletí electrònic, que condensa mensualment les activitats, campanyes i convocatòries d’AE-Agró, ha arribat als 100 números, una xifra que considerem que paga la pena celebrar. A més a més, volem aprofitar esta efemèride per a reconéixer i agrair el treball voluntari de Santi, company del col·lectiu d’AE-Agró La Costera que, des de febrer de 2010, elabora i envia mensualment el butlletí electrònic de l’associació.

El febrer de 2010, els socis i simpatitzants d’Acció Ecologista-Agró van rebre al seu correu el primer número del butlletí electrònic de l’associació. Eixe número 1 portava com a temes destacats una acció contra el parany, realitzada a les portes de la Generalitat Valenciana, i el premi a la millor actuació mediambiental de l’any 2009, que la Cartelera Turia va lliurar a València en Bici-AE Agró.

Des d’aleshores, la nostra associació ha rebut uns quants premis més (l’últim este mateix mes de novembre: el "Joanjo Masó" pel treball del Projecte Emys) i ha protagonitzat múltiples accions en defensa de la natura. I tant els premis com les accions, així com la resta d’activitats i campanyes d’AE-Agró, les has pogut seguir a través dels 100 números del nostre butlletí electrònic, que mensualment condensa tota l’actualitat de l’associació publicada a la pàgina web de l’organització.

El butlletí electrònic va nàixer arran la desaparició del butlletí en paper La Casa Verda, la històrica publicació que AE-Agró va editar durant els primers anys de vida de l’associació (1984-2009). Amb ell, hem pogut mantindre un contacte directe amb els socis i simpatitzants que esteu subscrits al butlletí electrònic. I, a més a més, amb una major freqüència i estalviant recursos i paper, que és més coherent amb les nostres idees i amb els temps actuals.

Amb l’enviament el passat dimarts, 6 de novembre, del número 100 considerem que paga la pena destacar el valor d’esta ferramenta comunicativa. I també reconéixer i agrair el treball voluntari de Santi, company del col·lectiu comarcal d’AE-Agró La Costera que cada mes elabora i envia el butlletí electrònic de l’associació.

Si encara no el reps, et recomanem que et dónes d’alta per a rebre’l mensualment. I et recordem que, si vols estar informat de tota l’activitat de l’associació, a més a més del butlletí electrònic, disposes de la pàgina web de l’associació (actualment en procés de renovació) i les xarxes socials. Concretament Facebook, on tenim 5.925 seguidors, i Twitter, on tenim 3.314.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Entra en acció i ajuda’ns a defensar la natura

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?