Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Dia Mundial del Voluntariat a l’Albufera: Vine a descontaminar la (...)

Custòdia del Territori

Dia Mundial del Voluntariat a l’Albufera: Vine a descontaminar la Devesa

Agafa poal i rastell de platja per a netejar i plantar a les dunes del parc natural

dimecres 5 de desembre de 2018, per  AE-Agró

DIMECRES 5 DE DESEMBRE: Amb motiu del Dia Mundial dels Voluntaris, el pròxim dimecres, 5 de desembre, el Tancat de la Pipa et convida a participar en un nou voluntariat mediambiental al Parc Natural de l’Albufera de València. Però, esta vegada la cita no serà en esta àrea de reserva de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) que custodiem SEO/BirdLife i Acció Ecologista-Agró. En esta ocasió et necessitem per a descontaminar i augmentar la biodiversitat de la Devesa del Saler.

Com? Doncs, en primer lloc, amb poals i rastells de platja per a retirar del sistema dunar de la Devesa xicotets elements de construcció, originaris de les obres que es van paralitzar en la dècada dels 70 del segle passat. A més a més, també plantarem arbustos autòctons, per tal d’afavorir la biodiversitat i tornar a pintar de verd les zones del sistema dunar més afectades per la contaminació.

Així que ja saps. El pròxim dimecres, de 9:30 a 12:30 hores, agafa poal i rastell i vine a celebrar el Dia Mundial del Voluntariat amb nosaltres. Per a apuntar-te a esta activitat, que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Devesa-Albufera de l’Ajuntament de València, només has d’enviar un correu electrònic a visitas@tancatdelapipa.net. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Primer curs per a formar barquers com a guies de l’Albufera

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?