Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Visita ornitològica a La Casa Penya

La Casa Penya

Visita ornitològica a La Casa Penya

Vine, viu i descobrix les aus hivernants de la Marjal d’Almardà-Almenara!!!

diumenge 9 de desembre de 2018, per  AE-Agró

DIUMENGE 9 DE DESEMBRE: Com tots els diumenges, el pròxim 9 de desembre la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró et convida a participar en una visita guiada a La Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. Però, en esta ocasió la visita serà especial, ja que les grans protagonistes seran les aus que hivernen en este aiguamoll Ramsar.

Quedarem, com sempre, a les 11:00 hores a La Casa Penya i a continuació farem un passeig amb prismàtics i guies d’ocells per la Finca de Penya, la reserva de fauna silvestre de la Marjal d’Almardà. Durant este recorregut ornitològic, que aproximadament conclourà a les 13:30 hores, observarem les aus de la reserva i parlarem d’elles. Amb un poc de sort podrem veure rovellats (Plegadis falcinellus), galls de canyar (Porphyrio porphyrio), corbes marines grosses (Phalacrocorax carbo), agrons blaus (Ardea cinerea), garsetes blanques (Egretta garzetta), arpellots de marjal (Circus aeruginosus), àguiles calçades (Hieraaetus pennatus)...

Per a participar en esta visita ornitològica, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), no cal inscripció prèvia. Però, si vols rebre més informació, concertar una visita per a grups o necessites realitzar qualsevol altra consulta sobre La Casa Penya, envia un correu a visitescasapenya@gmail.com o telefona als matins al 960 263 617. Vine, viu i descobrix les aus hivernants de la marjal!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La nàiada Marina torna a La Casa Penya

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?