Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Visita guiada als Estanys d’Almenara i l’Ullal de (...)

Custòdia del Territori

Visita guiada als Estanys d’Almenara i l’Ullal de Quartons

Vine a descobrir les intervencions humanes en el cicle de l’aigua de la Marjal d’Almenara

diumenge 9 de desembre de 2018, per  AE-Agró

DIUMENGE 9 DE DESEMBRE: En només 25 anys, la Marjal d’Almenara ha passat de ser un aiguamoll residual a entrar a formar part de la llista Ramsar de zones humides d’importància internacional. Este miracle mediambiental ha sigut possible gràcies al treball pam a pam d’Acció Ecologista-Agró, a la implicació de les administracions públiques i, especialment, als bons usos de l’aigua que històricament ha realitzat la població local.

Per això, per a AE-Agró, és un deure ressaltar la importància dels bons usos de l’aigua en la consecució de l’excel·lència mediambiental de la Marjal d’Almenara. I ho estem fent esta tardor amb un projecte d’educació i divulgació mediambiental que compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural. Concretament, a través de les ajudes de la Conselleria per a associacions de defensa mediambiental per a la difusió de les bones pràctiques en l’ús de l’aigua.

En el marc d’este projecte et convidem a una visita guiada als Estanys d’Almenara i l’Ullal de Quartons. La cita serà este diumenge, 9 de desembre, quan t’esperem a les 11:00 hores l’entrada de la zona recreativa dels Estanys. A més a més, et recordem que del dilluns 10 al divendres 14 de desembre pots visitar l’exposició itinerant “Les intervencions humanes en el cicle de l’aigua de la Marjal d’Almenara” al Centre Públic Municipal “Paulo Freire” d’Almenara (La Plana Baixa, Castelló), de 9:00 a 13:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Marjal d’Almenara, de la desaparició a l’excel·lència mediambiental

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?