Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Voluntariat > La Colla Verda > La Colla Verda et necessita per a restaurar i millorar els hàbitats de la (...)

Voluntariat Ambiental

La Colla Verda et necessita per a restaurar i millorar els hàbitats de la Finca de Penya

T’esperem esta primavera a la reserva de fauna silvestre de la Marjal d’Almardà

dimarts 9 d’abril de 2019, per  AE-Agró

Esta primavera la Colla Verda, el projecte de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) i Acció Ecologista-Agró, et convida a participar en una campanya d’activitats a la Finca de Penya, la reserva de fauna silvestre de la Marjal d’Almardà-Almenara. L’objectiu d’esta campanya és implicar a la ciutadania en la conservació de la Finca de Penya, ajudant en la restauració i la millora dels hàbitats d’esta reserva de fauna silvestre. La primera cita serà este dissabte, 13 d’abril, quan et necessitem per a plantar vegetació aquàtica i instal·lar un encanyissat.

La Finca de Penya és una reserva de fauna silvestre que Acció Ecologista-Agró custodia al costat de La Casa Penya de Sagunt (Camp de Morvedre, València), el centre d’educació i voluntariat mediambiental municipal de la Marjal d’Almardà-Almenara. En esta reserva de fauna silvestre podem trobar diferents espècies d’aus, com el fumarell de galta blanca (Chlidonias hybrida), i fins i tot la cada vegada més escassa tortuga d’estany europea (Emys orbicularis).

Esta primavera la Colla Verda, el projecte de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt i AE-Agró, et convida a implicar-te en la conservació de la reserva. Com? Doncs, amb tres voluntariats per a restaurar i millorar els hàbitats de la Finca de Penya. El primer serà este dissabte, 13 d’abril, quan et necessitem per a millorar la biodiversitat de la reserva amb una plantació de vegetació aquàtica autòctona.

Durant esta activitat, que compta amb la col·laboració del Centre d’Investigacions Piscícoles El Palmar (Conselleria de Medi Ambient), també instal·larem un encanyissat a la Finca de Penya. Ho farem en un dels seus camins. Exactament en un punt sense vegetació, per a evitar amb esta barrera de canyís possibles molèsties a les aus que actualment ja crien en la reserva.

Els altres dos voluntariats seran els dissabtes 11 de maig i 8 de juny i també tindran com a objectiu restaurar i millorar els hàbitats de la Finca de Penya. El punt de trobada per a estes tres activitats La Casa Penya. Concretament, a les 10:30 hores. Per a participar, només has de confirmar assistència contactant amb la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró. Ho pots fer enviant un correu a agromorvedre@gmail.com o telefonant als matins al 960 263 617. T’esperem esta primavera a la Finca de Penya!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Colla Verda fomenta la biodiversitat urbana

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles