Arrel de la web > Col·lectius > Morvedre > Campanyes > VOLCAM ’06: RECUPERANT "L’ASSAGADOR DE LA MAR" A (...)

VOLCAM ’06: RECUPERANT "L’ASSAGADOR DE LA MAR" A SAGUNT

El treball dels voluntaris s’ha centrat en el tram de la Marjal dels Moros

dimarts 5 de desembre de 2006, per  Juan Ruiz

La senda ramadera " Assagador de la Mar" , conserva en el terme municipal de Sagunt (València), part de les seues característiques tradicionals encara que parcialment deteriorades.

JPEG - 44.5 kB
Visita per a tothom

Amb este projecte es pretenia aconseguir que les administracions públiques, entitats socials i el públic en general coneguera l’existència de la senda i que coneixent-la s’establira una complicitat per a la seua recuperació més enllà del tram que ens ocupa.

Les activitats que hem desenvolupat han sigut:

* La recerca d’informació i elaboració d’un document de treball base. Amb la intenció de divulgar-lo entre els mitjans de comunicació i les administracions, en particular amb l’Ajuntament de Sagunt.

* I la millora i senyalització de la senda per a aconseguir que el públic recupere la memòria de la senda com a patrimoni rural i la millora de nous usos lúdics i mediambientals.

JPEG - 189 kB
recopilant informació

En relació a la Coorporació Municipal de Sagunt, hem contribuït que augmente el seu interés per l’Assagador de la Mar, el coneixement d’esta i la disposició a senyalitzar i millorar el seu traçat en altres trams al seu pas pel municipi.

Hem contribuït així mateix a què diverses entitats socials s’interessen pel projecte i col•laboren activament com és el cas de Comissions Obreres o el Centre d’Estudis del Camp de Morvedre. Així mateix hem dirigit una campanya de divulgació a totes les entitats socials i partits polítics de Sagunt, així com certs organismes directament afectats (Centre Excursionista de València, Vies Pecuàries de la Conselleria, personal i tècnics de medi ambient...)

Entre el públic general hui es coneix un poc més l’existència de l´Assagador de la Mar gràcies als centenars de díptics repartits, i que es continuaren repartint. A més de l’ aparició en premsa i radio. Per descomptat gràcies també a la difusió boca a boca de les persones assistents a la visita guiada.

JPEG - 137.4 kB
col.locació de panells

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n'esteu, escriviu a continuació l'identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d' inscriure's.

Connexióinscriure'scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles