Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > Morvedre > FESTES D’ALMARDÀ: EN BICI PER LA FINCA DE PENYA

FESTES D’ALMARDÀ: EN BICI PER LA FINCA DE PENYA

dissabte 22 d’agost de 2009, per  Enric Amer

El dissabte 22 d’agost, a les 10,30h, començarà un passeig en bici per la marjal. Començant en els muntanyars (dunes) de l’entrada sud d’Almardà on es pot observar, ara en l’època en que la vegetació queda completament seca per la calor i la insolació, la floració espectacular del lliri de mar amb les seues flors blanques.

Després comprovarem com l’obsolet "vial de gran distribució" es converteix després de molts esforços, en un bulevar de velocitat lenta amb la nova séquia del rei més ampla i amb una mota elevada per a vianants i que evite les inundacions de la zona del Gato Montes i els polígons A i B.

A continuació entrarem en la zona de marjal pel Camí Vell d’Almardà i gaudirem dels bassots de les torberes, actualment Microreserves de Flora.

Finalment, ens pararem en la Casa de Penya per estrenar la passarel.la, l’observatori d’aus i els treballs de la casa del Voluntariat i la roda hidràulica i el sequer d’arròs.

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?