Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Voluntariat > Viu el riu > EL RIU PALÀNCIA, EL NOSTRE AMAZONAS

EL RIU PALÀNCIA, EL NOSTRE AMAZONAS

La Colla Verda i Acció Ecologista Agró demanaràn en Bejís decisions responsables a Copenhague.

dissabte 12 de desembre de 2009, per  Juan Ruiz

Este dissabte 12 de desembre La Colla Verda organitza una eixida al naixement del Palància, a Bejís. Esta excursió inclosa en el projecte VIU EL RIU, tindrà una doble funcionalitat.

VIU EL RIU és un projecte de participació ciutadana al voltant del riu Palància, concretament des de la desembocadura fins a la presa d´Algar. Per això, Acció Ecologista Agró l´ha desenvolupat en diferents vessants. Per una banda s´han fet eixides amb tots els xiquets de la comarca per a que coneguen el seu tram de riu, i per altra activitats de voluntariat amb La Colla Verda analitzant l´estat de diferents trams de riu. I a més, s´està preparant un estudi socio-ambiental del riu i un exposició que mostrarà a la població el resultat del mateix.

Amb la intenció d´agrair a La Colla Verda la seua participació i conèixer l´orige del nostre riu s´ha preparat esta eixida a Bejís. Però a més, tot i actuar localment no oblidem els problemes globals del nostre planeta. Entre els dies 7 i 18 de desembre es celebra la Conferència sobre el Canvi Climàtic de les Nacions Unides, on tots els països allí reunits hauran de prendre les mesures necessàries per a reduir les emisions de CO2.

Paral•lelament i a diferents nivells, organitzacions grans i menudes, de grans ciutats i pobles menuts es coordinen per a demanar als nostres dirigents que prenguen acords vinculants, justos i ambiciosos. L´última cita d´esta campanya s ha marcat per al 12 de desembre, on es convoca a tot el món a fer activitats simultànies per xicotetes que siguen, i marcar les en el mapa del món per a demostrar la unió per una lluita comú. Més informació: http://tcktcktck.org/es.

A Bejís, la Colla Verda exigirà el compromís dels nostres dirgents amb el lema: El riu Palància, el nostre Amazonas. Amb este lema es pretén difondre el valor del Palància com a riu viu, com a ecosistema a protegir i a disfrutar, i al mateix temps la necessitat de conservació d´estos espais per a compensar les emsions del desenvolupament del nostre planeta.

Més informació: VIU EL RIU.

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?