Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Voluntariat > Viu el riu > AE-Agrˇ netejarÓ el riu PalÓncia i eliminarÓ les plantes alĚl˛ctones al seu (...)

Convocat˛ria del projecte de voluntariat "Viu el Riu"

AE-Agrˇ netejarÓ el riu PalÓncia i eliminarÓ les plantes alĚl˛ctones al seu pas per Gilet

Unix-te a nosaltres i lluita per un riu viu

dijous 27 de maig de 2010, per  AE-Agrˇ

Continua l’aventura del projecte "Viu el Riu" d’Acciˇ-Ecologista Agrˇ. Aquest dissabte, els voluntaris de la Colla Verda s’enfrontaran a les plantes invasores i al fem que ocupen el riu al front de Gilet. L’objectiu d’esta batalla mediambiental Ús recuperar paisatgÝsticament el PalÓncia i apropar el riu a la poblaciˇ del Camp de Morvedre. Unix-te a nosaltres i lluita per un riu viu.

JPEG - 42 kB
Gilet Ús el pr˛xim repte dels voluntaris de la Colla Verda.

Plantes ex˛tiques, com piteres, Óloes o acÓcies, ocupen els marges del riu PalÓncia i competixen amb les nostres plantes aut˛ctones per la seua supervivŔncia. ElectrodomŔstics avariats, mobles antics, enderrocs de la construcciˇ, bosses i mÚs bosses de plÓstic i tot tipus de fem habiten al riu. El PalÓncia estÓ assetjat pels seus enemics una vegada mÚs, en esta ocasiˇ al front de Gilet.

Tanmateix la legiˇ de voluntaris de la Colla Verda no els tÚ cap por i es disposa aquest dissabte a lluitar de valent contra les plantes alĚl˛ctones i el fem que invadixen el riu. Per fer front a estos enemics, els voluntaris d’AE-Agrˇ comptaran amb l’ajuda i la colĚlaboraciˇ de l’Ajuntament de Gilet i la de les associacions de regants, cašadors, excursionistes i ames de casa del municipi. A mÚs a mÚs, 25 treballadors de la factoria Toyota de Sagunt lluitaran amb nosaltres contra el fem i les plantes invasores. I tambÚ qualsevol voluntari que vulga participar en esta nova aventura del projecte "Viu el Riu".

"Viu el Riu", un riu d’activitats per recuperar el PalÓncia

"Viu el Riu" Ús un projecte de voluntariat mediambiental d’AE-Agrˇ que pretÚn apropar el PalÓncia a la poblaciˇ de la comarca del Camp de Morvedre i fomentar la idea del riu com un paisatge a recuperar. Amb aquest objectiu, l’associaciˇ ecologista ha organitzat des de finals de 2009 un riu d’activitats, des de la presa d’Algar fins a la seua desembocadura a Sagunt: Visites d’escolars de la comarca al tram del riu mÚs proper a la seua poblaciˇ; Un estudi socioambiental sobre el PalÓncia desenvolupat per la Comissiˇ d’Educaciˇ Ambiental; Una exposiciˇ fotogrÓfica itinerant de Pere de Prada i un fum d’activitats d’anÓlisis i conservaciˇ a cÓrrec de la Colla Verda, el grup de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt.

JPEG - 75 kB
La Colla Verda ja estÓ preparada per fer front a les plantes invasores i el fem que ocupen el riu.

Aquest dissabte el projecte "Viu el Riu", que forma part del Programa de Voluntariat en Rius del Ministeri de Medi Ambient, arriba a Gilet per netejar el PalÓncia i eliminar les plantes alĚl˛ctones. Participa i gaudix d’un riu viu amb nosaltres. íViu el Riu!

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?