Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > AE-AGRO participa en les Jornades de les Escoles en valencià

AE-AGRO participa en les Jornades de les Escoles en valencià

dissabte 5 de maig de 2007, per  AE-Agró La Plana

Com altres anys, continuem participant activament amb els nostres tallers per als xiquets i mostrant també les activitats, publicacions, campanyes que portem endavant.

Encara que no som precisament una associació modèlica a l’hora de fer-se presents en públic (se’ns oblidà la pancarta, ens deixem les samarretes en casa, etc) hem constatat quan els agrada als nanos pintar els dibuixos dels animals i les plantes mes representatives del nostre territori i també els elements culturals associats al medi natural i ciutadà que ens envolta i que son motius de les nostres reivindicacions.

Que en una diada com la del Camp de Morvedre el dia 1 de Maig s’esgoten en mig matí els 300 dibuixos que varem dur, ens omple de satisfacció tant com la venda d’exemplars de L’Albufera, de la Custòdia en Almenara, de la Marjal dels Moros, dels butlletins de La Casa Verda, les enganxines del Dia de la Bici, de la clàssica Nuclears, no gràcies o l’últim disseny de la nostra samarreta activista.

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?