Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Campanyes > Alta Velocitat València-Castelló > EUPV exigeix al Consell i a ADIF explicacions sobre la pedrera per a (...)

NOTA DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

EUPV exigeix al Consell i a ADIF explicacions sobre la pedrera per a l’AVE prevista a la Vall de Segó

Reunió de la plataforma ‘La Vall de Segó: com ara, sempre’ i els diputats Albiol i Torró (EUPV)

dijous 20 de gener de 2011, per  AE-Agró

EUPV ha presentat en les Corts una bateria de preguntes i diverses sol·licituds de documentació per aclarir “el posicionament del Consell davant la destrossa ecològica que representa ubicar una pedrera en La Vall de Segó per a construir l’AVE Castelló-Valencià”, segons ha denunciat la diputada d’EUPV i cap de llista per Castelló, Marina Albiol. Així mateix, IU s’ha compromès a fiscalitzar, des del Congrés dels Diputats, el posicionament d’ADIF i del Govern de l’Estat davant la qüestió. Les iniciatives són fruit de la reunió mantinguda, ahir a les Corts, entre la plataforma ‘La Vall de Segó: com ara, sempre’ i els diputats Albiol i Torró (EUPV).

JPEG - 20.8 kB

Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) preguntarà al conseller de Medi Ambient el posicionament de la Generalitat davant “el greu l’impacte ambiental que suposarà ubicar una pedrera a la Vall de Segó per a construir l’AVE entre Castelló i València”, segons ha anunciat la diputada d’EUPV i cap de llista per Castelló, Marina Albiol. “Volem evitar una altra destrossa paisatgística i ambiental a Quart de les Valls i a Benifairò però també que el Consell aclarisca, d’una vegada, la seua eterna contradicció”, ha dit Albiol, que li ha preguntat: “Com és possible prometre ‘prosperitat’ als valencians si s’hipoteca la qualitat de vida de les pròximes generacions, que seran les encarregades de pagar la despesa ecològica?” EUPV també ha demanat al Consell els informes d’impacte ambiental i ha instat Izquierda Unida a plantejar les mateixes iniciatives a ADIF des del Congrés dels Diputats.

Marina Albiol i el també diputat autonòmic Lluís Torró, cap de llista per Alacant, mantingueren una reunió ahir en les Corts amb representants de la plataforma contra la pedrera ‘La Vall de Segó: com ara, sempre’, entre els qui s’hi troben regidors i activistes de moviments verds, com ara Acció Ecologista Agró. EUPV recolzarà totes les manifestacions i accions de protesta que es facen en defensa de la integritat ambiental de La Vall.

JPEG - 60.6 kB
Representants de la plataforma La Vall de Segó com ara, Sempre!!! amb els diputats d’EUPV.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Vall de Segó rebutja de nou la pedrera del Codoval

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles