Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Campanyes > Alta Velocitat València-Castelló > Xarrada: Ja tenim prou de pedreres a la Vall de Segó!

La Vall de Segó, com ara sempre!!!

Xarrada: Ja tenim prou de pedreres a la Vall de Segó!

La plataforma cívica La Vall de Segó, com ara sempre! explicarà l’impacte de la pedrera projectada en la comarca per a construir l’AVE València-Castellò

dimecres 6 d’abril de 2011, per  AE-Agró

DIMECRES 6 D’ABRIL, A LES 19:30 AL CENTRE EXCURSIONISTA DE VALÈNCIA: La Plataforma cívica La Vall de Segó, com ara sempre! organitza en el Centre Excursionista de València una xarrada per a explicar lesrepercussions soci ambientals de la pedrera projectada en els Valls, els avanços hi haguts fins al moment i les possibles alternatives.

Esta pedrera d’àrids forma part de les obres de l’AVE València-Castellò i amenaça un paratge de singular valor paisatgístic, la muntanya del Codoval, ubicada a la subcomarca de la Vall de Segó (Camp de Morvedre, València), entre els contraforts de la Serra d’Espadà i el mar Mediterrani, on extenses pinades, cítrics, hortes i llacunes costaneres defineixen un xicotet paradís miraculosament salvat de l’última onada d’especulació urbanística.

Durant la xarrada també s’analitzarà l’impacte del projecte ferroviari del Corredor d’Altes Prestacions Cantàbric-Mediterrani, especialment del trama Sagunt-Terol, que també amenaça la Vall de Segó i el Parc Natural de la Serra d’Espadà.

Ja tenim prou de pedreres a la Vall de Segó!

ON I QUAN: Dimecres 6 d’abril a les 19:30 hores al Saló Social del Centre Excursionista de València (Plaça Tavernes de la Valldigna, 4-46.003 València, junt al Mercat de Mossen Sorell).

ORGANITZEN: La plataforma cívica La Vall de Segó, com ara sempre! i el Centre Excursionista de València.

JPEG - 32 kB
La Vall de Segó com ara, sempre!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : El Centre d’Estudis del Camp de Morvedre premia la lluita contra la pedrera del Codoval

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles