Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Campanyes > Alta Velocitat València-Castelló > Debat: El futur del ferrocarril al País Valencià

Club Diario Levante

Debat: El futur del ferrocarril al País Valencià

La Plataforma per un Ferrocarril Públic, Social i Sostenible organitza un debat per a analitzar el present i el futur del nostre ferrocarril

dijous 7 d’abril de 2011, per  AE-Agró

DIJOUS 7 D’ABRIL, A LES 19:30 HORES AL CLUB DIARIO LEVANTE: La Plataforma per un Ferrocarril Públic, Social i Sostenible organitza el debat "El futur del ferrocarril al País Valencià" al Club Diario Levante. En ell intervindran Juan Ramon Ferrandis, que analitzarà si és l’AVE el tren que necessitem, Vicent Torres, que parlarà del corredor mediterrani, i Antonio Llópez de València en Bici-Acció Ecologista-Agró, que tractarà la posició actual dels usuaris davant del ferrocarril.

El debat el moderarà Paco Sanz (Xúquer Viu) i comptarà com a convidat de fila zero a representants dels partits polítics PP, PSOE, Compromís, EUPV i ERPV per a exposar els seus programes electorals respecte al ferrocarril.

ON I QUAN: Dijous 7 d’abril a les 19:30 hores al Club Diario Levante (C/ Traginers, 7. Polígon Vara de Quart).

ORGANITZA: La Plataforma per un Ferrocarril Públic, Social i Sostenible.

JPEG - 45.9 kB
És l’AVE el tren que necessitem?

La Plataforma per un Ferrocarril Públic, Social i Sostenible, que està formada per Acció pel Clima, Amigos de Sierra de Escalona, Amigos de los Humedales del Sur de Alicante, Asociación por el Medio Ambiente, Ca Revolta, Colla Ecologista La Carrasca, Coordinadora Ecologista de la Vall d’Albaida, Coordinadora Estatal en Defensa del Ferrocarril Público, Ecologistes en Acció, Intersindical Valenciana, La Ribera en Bici, Plataforma por un Ferrocarril Público y Social de Cuenca, Salvem el Botànic, Salvemos Mijares, SFF-CGT, Sindicato Ferroviario, València en Bici-Acció Ecologista Agró, Xúquer Viu i WWF-Valencia.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : És l’AVE el tren que necessitem?

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles