Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Voluntariat > Túria Ribera Viva > El Túria se suma a la festa del Dia de l’Arbre

Voluntariat Ambiental

El Túria se suma a la festa del Dia de l’Arbre

Els alumnes del col·legi Engeba de València reforesten la ribera del riu

dimecres 5 de febrer de 2014, per  AE-Agró

El passat divendres 31 de gener, la Comissió Forestal d’Acció Ecologista-Agró i l’associació Un Voluntari Un Arbre (UVUA) celebraren el Dia de l’Arbre al riu Túria. Esta reforestació, que forma part del projecte "Túria Ribera Viva", va comptar amb la participació dels alumnes del col·legi Engeba de València, que van plantar xops, salzes, tamarits, baladres i llentiscles en el riu. La pròxima cita del projecte "Túria Ribera Viva" serà este mateix diumenge, quan conclourem les plantacions amb una "reforfestacció". T’apuntes?

Després d’encetar el 26 de gener la reforestació de la ribera del Túria amb una plantació popular, el passat divendres la Comissió Forestal d’Acció Ecologista-Agró i l’associació Un Voluntari Un Arbre (UVUA) van organitzar el Dia de l’Arbre en este emblemàtic riu del País Valencià. Concretament ho van fer al seu pas per la localitat de Riba-roja del Túria (Camp de Túria, València), on AE-Agró i UVUA desenvolupen actualment el projecte "Túria Ribera Viva" amb la col·laboració del Parc Natural del Túria.

La celebració del Dia de l’Arbre va comptar amb la participació del col·legi Engeba de València. Uns 60 alumnes d’entre 12 i 14 anys d’este centre educatiu van pintar de verd la ribera del Túria amb xops (Populus silvestris), salzes (Salix purpurea i Salix alba), tamarits (Tamarix gallica), baladres (Nerium oleander) i llentiscles (Pistacia lentiscus). I no ho van fer a soles ja que, a més a més dels voluntaris d’AE-Agró i UVUA, van comptar amb la companyia i l’ajuda de Voluns i l’Associació Aposta Jove de la UGT-PV.

La pròxima cita del projecte "Túria Ribera Viva" serà este diumenge 9 de febrer. Eixe dia AE-Agró i UVUA han convocat una "reforfestacció" per a acomiadar les plantacions encetades enguany i amb les quals es vol recuperar el bosc de ribera autòcton en el riu Túria. Però, per a fer realitat este somni necessitem la teua ajuda. Per això et convidem a vindre este diumenge a pintar de verd, pam a pam, la ribera del Túria!!!

Si vols sumar-te al projecte "Túria Ribera Viva" i compartir amb nosaltres esta "reforfestacció" i el somni de recuperar el bosc autòcton del Túria, només has d’enviar un correu electrònic a delia.alvalo@gmail.com o telefonar al 692 183 521. Participa!!! T’esperem per a sembrar valors plantant arbres!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : AE-Agró i UVUA comencen a reforestar el Túria

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?