Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Notķcies > Blogs > Espai Rądio Klara > Espai Rądio Klara: Fusta cremada

Lliure Directe

Espai Rądio Klara: Fusta cremada

Nové programa de la quarta temporada

dimarts 27 de gener de 2015, per  AE-Agró

En el nové programa de la quarta temporada de l’espai radiofņnic d’Acció Ecologista-Agró en Lliure Directe (Rądio Klara, 104.4 FM Valčncia) hem parlat de l’obscur negoci de l’extracció comercial de la fusta cremada com a biomassa forestal. Concretament, el nostre company Marcos Pla, conductor del programa, ha entrevistat a un tčcnic de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, responsable de donar els permisos a estes polčmiques actuacions.

També hem parlat amb Ferran Gandia, portaveu de la Comissió Forestal d’AE-Agró, que ha denunciat els abusos que s’estan cometent en el sector de la biomassa i ens ha explicat idees per a evitar que el negoci d’uns pocs no acabe amb un dels tresors naturals que necessitem tots i totes, els nostres boscos.

Si t’agraden les nostres propostes radiofņniques, ajuda’ns a difondre-les compartint en xąrcies socials, per whatsapp o boca o boca. I recorda que pots escoltar el programa en el 104.4 FM a Valčncia ciutat o voltants i també online, en el teu mņbil/tablet amb la funció de rądio o via internet mņbil amb l’aplicació TuneIn. I si vols vindre com a pśblic, només has d’enviar un correu electrņnic a infoaccio@accioecologista-agro.org i ens posarem en contacte amb tu. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Consum responsable’14

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?