Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Voluntariat > Túria Ribera Viva > Dia de l’Arbre al Riu Túria

Voluntariat Ambiental

Dia de l’Arbre al Riu Túria

Col·laborem amb UVUA en una nova plantació del projecte "Túria Ribera Viva"

dimecres 3 de febrer de 2016, per  AE-Agró

El passat diumenge, 31 de gener, el projecte "Túria Ribera Viva", que impulsa l’associació Un Voluntari Un Arbre (UVUA) amb la col·laboració de la Comissió Forestal d’Acció Ecologista-Agró, va celebrar el Dia de l’Arbre. Com ja saps, este projecte, que arrancà en 2013, té com a repte restaurar la vegetació de ribera autòctona en el Parc Natural del Túria. Concretament en un màgic racó ubicat en el terme municipal de Riba-roja del Túria (Camp de Túria, València), on el passat diumenge vam tornar a plantar xops (Populus nigra) i salzes (Salix alba), a més a més d’arbustos mediterranis. Moltes gràcies a totes i a tots per participar en esta reforestació i esteu atents, que este mes de febrer convocarem noves plantacions en el Túria!!!

Per tercer any consecutiu el Projecte Túria Ribera Viva, iniciativa que impulsa l’associació Un Voluntari Un Arbre (UVUA) amb la col·laboració de la Comissió Forestal d’Acció Ecologista-Agró, ha celebrat el Dia de l’Arbre al Riu Túria. Esta cita tan especial va ser el passat diumenge, 31 de gener, i com en anys anteriors la plantació es va realitzar en el terme municipal de Riba-roja del Túria (Camp de Túria, València). Concretament en el màgic racó on el projecte "Túria Ribera Viva" està restaurant la vegetació de ribera autòctona.

Com en les edicions anteriors, els voluntaris que van participar en el Dia de l’Arbre van plantar en este tram del Parc Natural del Riu Túria xops (Populus nigra) i salzes (Salix alba). A més a més, també van plantar diferents espècies d’arbustos mediterranis, com per exemple llentiscles (Pistacia lentiscus). La reforestació es va realitzar en una de les zones on el projecte "Túria Ribera Viva" ha treballat de valent per a reduir la presència de les exòtiques i invasores canyes (Arundo donax).

Des d’AE-Agró i UVUA volem agrair a tots els participants en el Dia de l’Arbre el seu esforç per ajudar-nos a recuperar pam a pam la vegetació autòctona en este racó del Riu Túria. Pròximament convocarem noves plantacions i nous voluntariats per a continuar pintant de verd el Túria. Així que estigues atents perquè et necessitem per a continuar amb este projecte de restauració de vegetació de ribera!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : El projecte "Túria Ribera Viva" celebra el Dia de l’Aigua amb una nova plantació

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?