Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > Marfull > Per un 2020 LLIURE DE NUCLEARS

Marfull

Per un 2020 LLIURE DE NUCLEARS

Campanya contra la renovació del permís dels reactors

dijous 20 d’octubre de 2016, per  AE-Agró

Entre el 2020 i el 2021, sis dels set reactors nuclears actius a l’Estat espanyol han de renovar el seu permís de funcionament per a continuar 10 anys més. Si les empreses elèctriques aconseguixen esta renovació, hauran fet un pas de gegant per a allargar la vida de les centrals nuclears fins als 60 anys. Per a evitar-ho, s’ha creat un grup promotor per a impulsar una ILP (Iniciativa Legislativa Popular). Actualment este grup sondeja l’abast d’implicació de totes les forces que defensem una nova política energètica per a decidir si llancen o no la ILP. Marfull-Acció Ecologista Agró ja s’ha sumat a la campanya "Per un 2020 LLIURE DE NUCLEARS" i ens conviden a la resta de socis i simpatitzants d’AE-Agró a recolzar-la també.

Per a sumar-te a la campanya "Per un 2020 LLIURE DE NUCLEARS" només has d’omplir l’enquesta que trobaràs en este enllaç i compartir-la entre els teus contactes. Es tracta d’un document que té com a objectiu sondejar, fins a finals de novembre, l’abast d’implicació del teixit associatiu, cooperatiu i de totes les forces que defensem una nova política energètica. I així esbrinar quin suport tindria una ILP (Iniciativa Legislativa Popular) per a demanar que no es renove el permís de funcionament dels reactors d’Almaraz 1 i 2, Vandellòs 2, Cofrents i Ascó 1 i 2. Tots ells s’han de renovar entre 2020 i 2021.

Esta campanya, impulsada per un grup promotor format per voluntaris, ja compta amb el suport dels nostres companys de Marfull-Acció Ecologista Agró i altres entitats i organitzacions. Però, necessita la col·laboració de totes i tots per a presentar el projecte de la ILP a l’assemblea del Moviment Ibèric Antinuclear (MIA). El repte paga la pena: evitar que les empreses elèctriques aconseguisquen allargar el funcionament de les centrals nuclears fins als 60 anys.

Així que et demanem que completes el qüestionari, que també pots enviar en format word al correu electrònic a ilp2020@pangea.org. L’enquesta explica els avantatges de no renovar els permisos de funcionament de les nuclears i planteja preguntes sobre el nivell de suport o compromís que poden oferir entitats socials i culturals, col·lectius diversos, agrupacions de comerciants i de xicotets empresaris, seccions sindicals, agrupacions polítiques de base, dirigents polítics i sindicals i ciutadans de tot tipus en el seu entorn de referència.

Ajuda’ns a introduir el greu problema nuclear a l’agenda social, política i informativa. Suma’t a la campanya "Per un 2020 LLIURE DE NUCLEARS". Amb la teua col·laboració segur que aconseguim llançar una ILP per a tancar Cofrents i totes les demés!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Volem dormir tranquils sense l’amenaça nuclear

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?