Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Voluntariat > La Colla Verda > La Colla Verda et desitja un feliç 2017 de voluntariats mediambientals

Voluntariat Ambiental

La Colla Verda et desitja un feliç 2017 de voluntariats mediambientals

T’esperem el pròxim any per a conéixer i millorar els espais naturals de Sagunt

dijous 29 de desembre de 2016, per  AE-Agró

La Colla Verda, el grup de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) i Acció Ecologista-Agró, ja té pràcticament enllestit el programa d’activitats per a 2017. I, en gran mesura, gràcies a la col·laboració de tots els voluntaris que posareu el vostre granet d’arena en el taller de participació del passat dissabte 3 de desembre. La cita va ser a la Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara, on vam compartir un fructífer matí per a repensar la Colla Verda, la seua funció i les seues activitats. Esperem retrobar-nos amb tots vosaltres el pròxim any per a continuar millorant la natura de Sagunt. Bones festes i feliç 2017 de voluntariats mediambientals!!!

Després de quinze anys de treball en defensa de la natura de Sagunt (Camp de Morvedre, València), tocava parar, reflexionar i repensar la Colla Verda. El motiu? Doncs que el grup de voluntariat ambiental d’Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de Sagunt ha de continuar evolucionant. I ho ha de fer amb l’ajuda de la ciutadania, que al cap i a la fi és el motor que fa funcionar la maquinària mediambiental de la Colla Verda.

Per això, el passat dissabte 3 de desembre, vam convocar un taller de participació sobre el present i el futur d’este grup de voluntariat ambiental. Primer, vam fer una xerrada sobre els espais naturals de Sagunt on treballa la Colla Verda i després vam obrir un interessant i fructífer debat sobre les seues funcions, activitats i mancances. Per exemple, la davallada en la participació de les darreres convocatòries, un fet que ens preocupa i molt, ja que sense voluntaris la Colla Verda no té prou energia per a abastir els seus projectes.

El taller, que comptà amb la participació de l’alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, i la dels regidors Teresa García i José Manuel Tarazona, va concloure amb una posada en comú de totes les idees i suggeriments que sorgiren durant el col·loqui, que es va celebrar a la Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. I, per a acabar, vam tindre un aperitiu musical amb Son d’Ací i un tast de cerveses artesanals Murbitter.

L’any que ve esperem retrobar-nos amb tots vosaltres per a continuar conservant la natura de Sagunt. Per al pròxim curs la idea és convocar primer una visita per a conéixer a fons cada espai natural i els problemes que patix i després un voluntariat per a millorar el seu estat de conservació. Volem fer més i millors activitats. Però, per a aconseguir este repte et necessitem a tu. Bones festes i feliç 2017 de voluntariats mediambientals!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Colla Verda organitza un taller per a explicar els beneficis de la fauna urbana

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?