Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Voluntariat > La Colla Verda > La Colla verda t’espera a la Marjal dels Moros

Voluntariat Ambiental

La Colla verda t’espera a la Marjal dels Moros

Esta primavera ajuda’ns a conservar i protegir esta zona humida

dimecres 29 de març de 2017, per  AE-Agró

Després de concentrar les seues activitats hivernals a la muntanya del Castell de Sagunt (Camp de Morvedre, València), la Colla Verda migra esta primavera a la Marjal dels Moros, on programarà tres voluntariats per a posar el seu granet d’arena en la conservació d’este valuós aiguamoll. La primera cita de la Colla Verda amb la Marjal dels Moros serà el pròxim dissabte 8 d’abril, quan s’organitzarà una visita guiada per a detectar i buscar solucions als problemes que patix esta zona humida. Per exemple, l’acumulació de residus o la presència de plantes invasores. Després es realitzaran dos voluntariats primaverals més, un en maig i altre en juny, per a protegir i millorar els valors naturals de la Marjal dels Moros.

La Colla Verda, el projecte de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt i Acció Ecologista-Agró Camp de Morvedre, et convida esta primavera a implicar-te en la conservació de la Marjal dels Moros. Amb este repte, la Colla Verda convocarà, amb la col·laboració d’AE-Agró Horta Nord, tres activitats en esta zona humida durant els pròxims mesos.

La primera cita serà el dissabte 8 d’abril, quan la Colla Verda organitzarà una visita guiada a la Marjal dels Moros. L’objectiu d’esta jornada de natura i marjal serà explicar els valors mediambientals d’este aiguamoll, com per exemple la gran quantitat d’espècies d’aus que podem observar en esta zona humida. Però, a més a més, també aprofitarem esta visita guiada per a mostrar els problemes que patix la Marjal dels Moros i, entre totes i tots, buscar solucions.

Després, durant la resta de la primavera, la Colla Verda programarà dos voluntariats ambientals més per a posar en pràctica les solucions i projectes que plantegen els participants en la visita guiada d’abril. Concretament, els dissabtes 6 de maig i 10 de juny, quan esperem comptar amb el màxim nombre possible de voluntaris per a protegir i millorar els valors naturals d’este valuós aiguamoll litoral.

Així que ja saps, si et preocupa l’acumulació de residus en la platja i les séquies de la Marjal dels Moros, la presència d’espècies invasores de plantes, el trànsit de vehicles a motor o qualsevol altre problema que afecte a esta zona humida, participa en la campanya primaveral de voluntariats de la Colla Verda. Per a fer-ho només has d’enviar un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com o telefonar pels matins al 960 263 617. T’esperem esta primavera a la Marjal dels Moros!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Colla Verda conquesta el Castell de Sagunt

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?