Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > L’Horta Nord > Notícies > Tardor de Natura a La Costera de Puçol

Horta Nord

Tardor de Natura a La Costera de Puçol

Programem sis activitats per a tots els públics en esta muntanyeta de la Calderona

dijous 19 d’octubre de 2017, per  AE-Agró

Durant els mesos d’octubre, novembre i desembre el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord i l’Ajuntament de Puçol et convidem a viure una "Tardor de Natura a La Costera". Amb la col·laboració de Kyrios Educación, l’astrònom local Amadeo Aznar, La Granja de Bitxos, Cor i Muntanya Puçol i Calderona Viva anem a convocar sis activitats per a tots els públics en este paratge natural municipal. La primera cita serà el pròxim dissabte 28 d’octubre, quan programaren dues activitats: pel matí, una visita guiada a esta muntanyeta de la Serra Calderona que AE-Agró custodia des de 2011 i, per la vesprada-nit, una jornada d’observació astronòmica. T’esperem a La Costera per a viure una tardor de natura!!!

Mostrar els tresors mediambientals de La Costera i explicar el treball de custòdia del territori que, des de 2011, desenvolupa Acció Ecologista-Agró en el paratge natural municipal de Puçol (Horta Nord, València). Este és l’objectiu del calendari d’activitats que AE-Agró ha dissenyat per als mesos d’octubre, novembre i desembre en esta muntanyeta de la Serra Calderona. La campanya "Tardor de Natura a La Costera" compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol i inclou sis activitats per a tot tipus de públic.

La primera cita, que serà doble, està programada per al dissabte 28 d’octubre. Eixe dia AE-Agró obrirà pel matí les portes de La Costera per realitzar una visita guiada i mostrar els tresors mediambientals d’esta muntanyeta. A més a més, per als més menuts hi haurà ecojocs amb Kyrios Educación en l’Aula Natura del paratge. I per la vesprada-nit et convidem a participar en una jornada d’observació astronòmica amb Amadeo Aznar, astrònom local que oferirà una xerrada i amb el qual després explorarem el firmament amb el seu equip de telescopis.

La següent convocatòria de "Tardor de Natura a La Costera" serà el dissabte 11 de novembre i consistirà a revisar, amb La Granja de Bitxos, les caixes-niu que AE-Agró té instal·lades en este paratge natural municipal. Concretament per a ocells insectívors com el totestiu (Parus major), el primavera (Parus ater), el capellanet (Lophophanes cristatus) i el ferrerolet (Cyanistes caeruleus). A més a més, el dissabte 25 de novembre realitzarem un voluntariat mediambiental amb Cor i Muntanya Puçol per a continuar eliminant les exòtiques i invasores paleres (Opuntia ficusindica) en l’entorn de l’Aljub de La Costera.

Finalment en desembre també tenim dues cites. La primera serà la ruta teatralitzada Saps com fer un aeroport d’abelles?, programada per al dissabte 2 de desembre. Eixe dia Calderona Viva t’espera en esta activitat per a tota la família per a descobrir-te les espècies de flora més representatives del bosc mediterrani. I, com a cloenda de la "Tardor de Natura a La Costera", et convidem el dissabte 16 de desembre a una segona jornada de portes obertes, que inclourà una visita guiada i ecojocs nadalencs amb Kyrios Educación.

Des d’AE-Agró t’animem a participar en totes estes activitats i també a implicar-te en la custòdia del territori de La Costera, un projecte que funciona gràcies a l’esforç voluntari d’un xicotet grup de veïnes i veïns de Puçol. Si estàs interessat a sumar-te a este projecte o tens qualsevol dubte sobre les activitats de "Tardor de Natura a La Costera", telefona al 691 077 424. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Més de 170 persones participen en les "Nits de Natura a La Costera"

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles