Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > L’Horta Nord > Notícies > La Costera suma més de 800 visites en 2017

Horta Nord

La Costera suma més de 800 visites en 2017

Només des de setembre unes 300 persones han participat en les activitats programades per AE-Agró en el paratge natural municipal de Puçol

divendres 29 de desembre de 2017, per  AE-Agró

El passat dissabte, 23 de desembre, va finalitzar la campanya "Tardor de Natura a La Costera" amb la ruta teatralitzada de Calderona Viva Saps com fer un aeroport d’abelles? A més a més d’esta convocatòria, durant els darrers tres mesos, el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord ha organitzat, amb el suport de l’Ajuntament de Puçol i la col·laboració de Kyrios Educación, l’astrònom local Amadeo Aznar, La Granja de Bitxos i Cor i Muntanya Puçol, altres cinc activitats en este paratge natural municipal, que enguany ha superat les 800 visites. Només des de setembre, unes 300 persones han participat en les jornades mediambientals programades per AE-Agró Horta Nord a La Costera.

Este mes de desembre el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord ha organitzat dues activitats a La Costera de Puçol. La primera va ser una jornada de portes obertes, celebrada el dissabte 16 de desembre, que va incloure una visita guiada i ecojocs amb Kyrios Educación en l’Aula Natura d’esta muntanyeta de la Serra Calderona. I la segona, el passat dissabte, 23 de desembre, quan Calderona Viva va representar en este paratge natural municipal la seua ruta teatralitzada Saps com fer un aeroport d’abelles?

Estes dues convocatòries formaven part de la campanya "Tardor de Natura a La Costera", amb motiu de la qual es van programar altres quatre activitats amb el suport de l’Ajuntament de Puçol. En novembre, vam organitzar una jornada de revisió de caixes-niu amb La Granja de Bitxos i un voluntariat d’eliminació de paleres (Opuntia ficusindica) amb Cor i Muntanya Puçol. I en octubre, una jornada de portes obertes i una activitat d’observació astronòmica amb Amadeo Aznar.

En total, la campanya "Tardor de Natura a La Costera" ha comptat amb la participació d’unes 240 persones. A més a més, en setembre, vam programar dos voluntariats mediambientals, que van sumar uns 25 participants. I en novembre vam rebre la visita d’un grup de voluntariat internacional d’Esmovia i Voluns Spain, format per una vintena de joves de Romania, Irlanda i Nova Caledònia. Finalment, destacar que en desembre La Costera va ser l’escenari d’una jornada de pràctiques de la segona promoció de tècnics superiors en Educació i Control Ambiental del Centre Integrat Públic de Formació Professional de Xest.

Des de setembre, si tenim en compte totes estes activitats, este paratge natural municipal ha rebut unes 300 visites. En total, durant l’any 2017, La Costera ha sumat més de 800 visites gràcies a la custòdia del territori que AE-Agró desenvolupa en esta muntanyeta de la Serra Calderona, on t’esperem en 2018 per a continuar treballant pam a pam en defensa de la natura!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Més de 170 persones participen en les "Nits de Natura a La Costera"

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles