Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > València Ciutat Amable > Obert el termini per a presentar comunicacions en el XV Congrés Ibèric "La (...)

València Ciutat Amable

Obert el termini per a presentar comunicacions en el XV Congrés Ibèric "La Bicicleta i la Ciutat"

Cap a la ciutat amable totes comptem!!!

dilluns 19 de febrer de 2018, per  AE-Agró

Des del passat 7 de febrer es troba obert el termini per a presentar les comunicacions que es publicaran en la XV edició del Congrés Ibèric "La Bicicleta i la Ciutat", que enguany es celebrarà a València del 16 al 20 de maig. Les comunicacions que complisquen amb les condicions establides en les recomanacions seran publicades amb el seu corresponent ISBN al finalitzar el congrés i seran accessibles en format digital de manera pública i gratuïta. Només es publicaren les comunicacions que hagen sigut presentades en el transcurs d’este congrés, esdeveniment que junt a la III Trobada de Dones Ciclistes i el II Bicifest València forma part del projecte València Ciutat Amable de València en Bici-Acció Ecologista Agró.

L’objectiu de les comunicacions de la XV edició del Congrés Ibèric "La Bicicleta i la Ciutat" és mostrar la diversitat d’investigacions, projectes i iniciatives que es desenvolupen a nivell nacional i internacional sobre la cultura de la bicicleta. Totes les persones inscrites tenen així la possibilitat de formar part activa del XV Congrés Ibèric i mostrar el treball que estan realitzant a favor de les cultures ciclistes.

Els textos presentats hauran de ser inèdits i s’inscriuran en un dels quatre eixos de l’esdeveniment València Ciutat Amable. Podran presentar-se en qualsevol llengua oficial de la península ibèrica (incloent el portugués). El termini de presentació per a un primer resum, que ens permeta avaluar la seua rellevància, és fins al 16 de març a través d’este formulari.

La comunicació completa haurà d’estar en poder de la coordinació de l’esdeveniment abans del 19 d’abril i s’hauran d’enviar a la següent adreça de correu electrònic: comunicaciones@valenciaciutatamable.org. Per a presentar una comunicació, consulta el document de recomanacions i prepara-la bé!!!

Obertes les preinscripcions per a participar en el Congrés Ibèric

A més a més del termini de presentació de les comunicacions, també s’ha obert ja el de les preinscripcions per a participar en la XV edició del Congrés Ibèric "La Bicicleta i la Ciutat". Esta cita, que es celebrarà al Cap i Casal del 16 al 20 de maig, és una iniciativa conjunta de ConBici, la coordinadora estatal en defensa de la bici que compta entre els seus integrants amb València en Bici-Acció Ecologista Agró, i la Federació Portuguesa de Cicloturisme i Usuàries de la Bicicleta (FPCUB).

Este congrés forma part del projecte València Ciutat Amable, iniciativa impulsada per València en Bici-AE Agró i que també inclou la celebració a la capital del Túria de la III Trobada de Dones Ciclistes i el II Bicifest València. Amb este projecte, que porta com a lema "Cap a la ciutat amable totes comptem", des de València en Bici volem celebrar la capacitat de la bicicleta com a ferramenta de canvi de la ciutat.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Presentem el projecte "València Ciutat Amable"

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?