Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > València Ciutat Amable > "Anell d’Art", convocatòria d’art públic per una mobilitat (...)

València Ciutat Amable

"Anell d’Art", convocatòria d’art públic per una mobilitat sostenible

Cap a la ciutat amable totes comptem!!!

dijous 15 de març de 2018, per  AE-Agró

València Ciutat Amable, projecte que impulsa València en Bici-Acció Ecologista-Agró, llança la convocatòria "Anell d’Art". Esta iniciativa d’art públic per una mobilitat sostenible va dirigida a tot tipus de creadors. L’objectiu? Doncs, esguitar d’art l’Anell Ciclista del Cap i Casal amb motiu del II Bicifest València, un dels tres esdeveniments del projecte "València Ciutat Amable". Pots presentar el teu dossier a concurs fins al pròxim 25 de març i, si ets un dels set treballs seleccionats, rebràs una dotació econòmica de 350 euros. Les obres s’instal·laran entre el 2 i el 6 de maig a l’Anell Ciclista i romandran en els seus emplaçaments fins al 20 de maig.

"Anell d’art" és una convocatòria oberta per a la creació d’instal·lacions artístiques en l’espai públic que compta amb la col·laboració de DESEEEA, el Diploma d’Especialització en Sostenibilitat, Ètica Ecològica i Educació Ambiental de la Universitat Politècnica de València (UPV). Esta convocatòria d’art públic per una mobilitat sostenible va dirigida a tot tipus de creadors, individualment o com a col·lectiu i amb independència de la seua edat, professió i nacionalitat, sempre que siguen majors de 18 anys i residents a l’Estat espanyol.

Els set projectes seleccionats, que poden ser de diferent índole (instal·lació, pintura/fotografia, mural i escultura), rebran una dotació econòmica de 350 euros cadascun. La data de presentació de dossiers es va obrir el passat 7 de març i finalitzarà el pròxim 25 de març. La resolució del jurat es farà pública abans del 29 de març. Si necessites més informació, pots consultar les bases de la convocatòria en la pàgina web del projecte València Ciutat Amable.

Amb motiu del II Bicifest València, les obres s’instal·laran després, entre el 2 i el 6 de maig, en l’Anell Ciclista de la Capital del Túria, on romandran en els seus emplaçaments fins al 20 de maig (sempre que respecten la normativa municipal de domini públic).

Esta convocatòria artística, la temàtica de la qual és la mobilitat sostenible i la bicicleta, és una iniciativa de València Ciutat Amable. Este projecte, que impulsa València en Bici-Acció Ecologista-Agró i que porta com a lema "Cap a la ciutat amable totes comptem", engloba tres esdeveniments diferents: el II Bicifest València, la III Trobada de Dones Ciclistes i el XV Congrés Ibèric "La Bicicleta i la Ciutat".

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Obert el termini per a presentar comunicacions en el XV Congrés Ibèric "La Bicicleta i la Ciutat"

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?