Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > L’Horta Nord > Notícies > Primavera de natura a La Costera de Puçol

Horta Nord

Primavera de natura a La Costera de Puçol

Vine a descobrir este paratge natural municipal de la Serra Calderona!!!

divendres 6 d’abril de 2018, per  AE-Agró

Esta primavera el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord et convida a descobrir el Paratge Natural Municipal de La Costera. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, hem programat per a abril, maig i juny cinc activitats per a tots els públics en esta muntanyeta de la Serra Calderona. La primera d’elles serà el diumenge 15 d’abril, quan ens visitarà Calderona Viva amb la seua ruta teatralitzada Saps com fer un aeroport d’abelles? A més a més, també organitzarem un taller infantil sobre residus amb Kyrios Educación, una ruta ornitològica amb l’SVO, un voluntariat d’eliminació de flora exòtica invasora amb Cor i Muntanya Puçol i una jornada d’observació astronòmica amb Amadeo Aznar.

Difondre els valors mediambientals de La Costera i explicar el treball de custòdia del territori que, des de 2011, protagonitza Acció Ecologista-Agró en este paratge natural municipal. Este és l’objectiu del programa d’activitats que, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol (Horta Nord, València), AE-Agró ha dissenyat per als mesos d’abril, maig i juny en esta muntanyeta de la Serra Calderona.

En total, esta primavera, AE-Agró et convida a participar en cinc jornades de natura i muntanya en La Costera. La primera serà el pròxim diumenge 15 d’abril, quan organitzarem la ruta teatralitzada de Calderona Viva Saps com fer un aeroport d’abelles? Esta activitat per a tota la família començarà a les 11:00 hores i per a vindre t’has apuntar enviant un correu electrònic a info@calderonaviva.com. En abril també ens visitarà Kyrios Educación amb el seu taller infantil sobre residus Evita, Reduïx, Reutilitza i Recicla. Concretament el diumenge 22.

El mes de maig arrancarà amb una ruta OCA (Observa, Classifica i Aprén) amb la Societat Valenciana d’Ornitologia (SVO). El repte? Doncs, conéixer les diferents espècies d’ocells que podem vore o escoltar en este paratge natural municipal. Esta activitat serà el dissabte 5. Després, el dissabte 19, amb l’ajuda de Cor i Muntanya Puçol, realitzarem un nou voluntariat mediambiental per a continuar eliminant les exòtiques i invasores paleres (Opuntia ficusindica) en la zona de l’entorn de l’Aljub de La Costera.

L’última cita primaveral en esta muntanyeta de la Serra Calderona serà el dissabte 2 de juny, quan tenim programada una jornada d’observació astronòmica amb Amadeo Aznar (Astronomía para Todos). Des d’AE-Agró t’animem a participar en totes estes activitats i també a implicar-te en la custòdia del territori de La Costera, un projecte que funciona gràcies a l’esforç voluntari d’un xicotet grup de veïnes i veïns de Puçol. Si estàs interessat a sumar-te a este projecte o tens qualsevol dubte sobre les activitats primaverals de La Costera, telefona al 691 077 424. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Jornada de viverisme forestal a La Costera de Puçol

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles