Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Voluntariat > La Colla Verda > La Colla Verda migra a la Marjal dels Moros

Voluntariat Ambiental

La Colla Verda migra a la Marjal dels Moros

Convoquem tres voluntariats primaverals per a posar el nostre granet d’arena en la recuperació d’esta zona humida que es va cremar el passat mes de gener

dilluns 16 d’abril de 2018, per  AE-Agró

Després de centrar la seua campanya hivernal al Riu Palància, la Colla Verda es trasllada esta primavera a la Marjal dels Moros, on el projecte de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) i Acció Ecologista-Agró organitzarà tres activitats. La primera serà este dissabte, 21 d’abril, quan tenim programada una plantació de lliris grocs (Iris pseudacorus). La següent cita serà una jornada de restauració ambiental el dissabte 12 de maig. I el dissabte 9 de juny et convidem a participar en un cens d’aus. Amb estes activitats la Colla Verda vol posar el seu granet d’arena en la recuperació de la Marjal dels Moros després del greu incendi que va patir el passat mes de gener.

Com les aus migradores, la Colla Verda sempre torna a la Marjal dels Moros. Enguany ho farà esta primavera, quan el projecte de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) i Acció Ecologista-Agró et convida a participar en tres activitats. La primera cita serà este dissabte, 21 d’abril, i consistirà a embellir este aiguamoll amb una plantació de lliris grocs (Iris pseudacorus). Concretament a la zona del Grau Vell, que va ser un dels indrets més afectats per l’incendi que va cremar pràcticament tota la marjal el passat 4 de gener.

El segon voluntariat serà el dissabte 12 de maig. Eixe dia esperem comptar amb tu en la jornada de restauració ambiental convocada per la Colla Verda per a netejar la marjal i continuar plantant més lliris grocs. I el dissabte 9 de juny, amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, organitzarem un nou cens d’aus per a vore l’impacte que ha tingut l’incendi en l’avifauna nidificant dels Moros.

Els voluntariats primaverals de la Colla Verda arrancaran a les 10:30 hores i per a participar només has de contactar amb la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró enviant un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com o telefonant pels matins al 960 263 617. Amb esta campanya, que comptarà amb la col·laboració del col·lectiu comarcal d’AE-Agró Horta Nord, volem posar el nostre granet d’arena en la recuperació de la Marjal dels Moros i, especialment, fer partícip a la ciutadania d’este repte. Així que ja saps, esta primavera vine i ajuda’ns a recuperar els valors naturals de la marjal!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Colla Verda s’acomiada del Palància amb una plantació a Pedres Blaves

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?