Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > València Ciutat Amable > "València Ciutat Amable" busca voluntaris

València Ciutat Amable

"València Ciutat Amable" busca voluntaris

Et necessitem per a portar endavant este projecte!!!

dimecres 18 d’abril de 2018, per  AE-Agró

Des de València en Bici-Acció Ecologista Agró estem organitzat el projecte València Ciutat Amable, que engloba el XV Congrés Ibèric "La Bicicleta i la Ciutat", la III Trobada de Dones Ciclistes i el II Bicifest València. La idea central en la qual hem assentat el somni d’una València amable part del supòsit que les ciutats i el seu espai públic han d’aproximar el seu disseny a l’escala humana i, així, fomentar empatia, confiança, seguretat, alegria… Entenem que l’amabilitat és una manera especial de tractar els altres i una actitud per a abordar els problemes de manera positiva. En el nostre cas, es traduïx en la necessitat de canviar el paradigma urbà per a convertir les nostres ciutats en llocs convivencials, sostenibles, saludables, inclusius…

Per a portar endavant el projecte València Ciutat Amable, ens encantaria haver pogut trobar més recursos públics i privats. Però, de moment, este somni en què ens hem embarcat i que tant ens pot ajudar a construir una ciutat més amable i ciclable, no serà possible sense l’aportació del treball voluntari per a les diverses activitats que es realitzaran durant el Congrés Ibèric "La Bicicleta i la Ciutat", que es celebrarà del 16 al 19 de maig, i la III Trobada de Dones Ciclistes, que serà el 19 i el 20 de maig. És per això que fem una crida a totes les persones que vulguen donar-nos el seu suport i col·laborar en la mesura de les seues possibilitats amb València Ciutat Amable.

En agraïment a la seua labor, cada voluntari del projecte rebrà una bossa de congressista, una samarreta de l’esdeveniment i podrà accedir a les sessions programades quan no haja de cobrir tasques de voluntariat, estalviant-se així la inscripció que oscil·la entre els 35 i els 50 euros. Algunes de les tasques a realitzar pel voluntariat seran les acreditacions i comptar els participants en les activitats, la recuperació d’objectes perduts, la preparació de les sales de les seus del congrés, el servei de menjar, la taula d’informació congrés (resoldre dubtes sobre el programa d’activitats paral·leles, els desplaçaments urbans....), guia de suport de les rutes, elaborar els materials de la bossa per als congressistes, fer de guia amb bici per al trasllat de les seus...

Si vols participar com a voluntari en el somni València Ciutat Amable, només has d’escriure un correu electrònic a infoaccio@accioecologista-agro.org i posar-te en contacte amb el nostre company Marcos Pla, que serà la persona encarregada de coordinar el grup de voluntariat del projecte. Vinga, que sense tu açò no roda. Apunta’t ja!!! T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Obert el termini per a presentar comunicacions en el XV Congrés Ibèric "La Bicicleta i la Ciutat"

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?