Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > València Ciutat Amable > El Congrés Ibèric "La Bicicleta i la Ciutat" ja està ací!

València Ciutat Amable

El Congrés Ibèric "La Bicicleta i la Ciutat" ja està ací!

Enllestit el programa de la XV edició que enguany serà a València

dijous 3 de maig de 2018, per  AE-Agró

Ens ompli d’orgull i satisfacció informar-vos que ja tenim tancat al 95% el programa del XV Congrés Ibèric "La Bicicleta i la Ciutat", que es celebrarà del 16 al 20 de maig al Cap i Casal en el marc del projecte València Ciutat Amable. Les companyes han estat treballant de valent durant les últimes setmanes per a poder tindre’l a punt. I, com tenim moltes ganes de compartir-lo amb tots vosaltres, vos hem preparat junt amb l’anunci del programa del Congrés dos sorpreses: un formulari perquè pugueu preparar-vos el vostre itinerari abans de vindre a València i el programa complet en format PDF per a descarregar. A continuació vos expliquem com consultar i descarregar el programa i el formulari de l’itinerari.

Vols consultar el programa del XV Congrés Ibèric "La Bicicleta i la Ciutat"? Doncs, només has de punxar ací per a consultar-lo. I si el vols descarregar en PDF, clica ací. Fàcil, no? Ens ha costat molt d’esforç, però per fi el tenim tancat al 95%. I, a més a més, t’hem preparat un formulari per a programar el teu itinerari abans de vindre a València. Si vols vore este formulari, només has de punxar ací.

El Congrés serà del 16 al 20 de maig i forma part del projecte València Ciutat Amable, cita impulsada per València en Bici-Acció Ecologista Agró i que també inclou la III Trobada de Dones Ciclistes i el II Bicifest València. Com ja saps, qualsevol ajuda és benvinguda per a dur a terme tots els objectius del projecte València Ciutat Amable. Per exemple, pots col·laborar directament com a voluntari en el Congrés o difondre l’esdeveniment en xarxes socials, entorns familiars i d’amistats. Tota espenta és benvinguda perquè sense tu açò no roda.

A més a més, des de València en Bici-AE Agró volem recordar.vos a totes i tots els interessats en el Congrés que tenim descomptes disponibles per als participants si veniu amb tren a València. Tingueu-ho en compte abans de comprar el vostre bitllet per si podeu estalviar algun euro. I, una vegada a València, si no heu pogut vindre amb la vostra bicicleta, recordeu que també podeu sol·licitar de manera totalment gratuïta una de Valenbisi, el servei públic de la ciutat. Estem reservant les últimes unitats ja.

Tant el descompte de RENFE com la bicicleta la podeu demanar enviant un correu electrònic a hola@valenciaciutatamable.org. Això sí, abans heu de completar la vostra inscripció en el Congrés. Per a fer-ho, punxa en este enllaç i seguix les indicacions. Cap a la ciutat amable, totes comptem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Per què "València Ciutat Amable"?

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?