Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Portal de Transparència > Informació institucional, organitzativa i de planificació > Comissió Permanent > Acta reunió abril 2018

Comissió Permanent

Acta reunió abril 2018

dimecres 16 de maig de 2018, per  AE-Agró

Reunida la Comissió Permanent d’Acció Ecologista-Agró a la Casa Verda de València, el dimecres 11 d’abril de 2018, amb la presència de Jorge Mateos (Camp de Morvedre) com a president, Quique Meseguer (Comissió Forestal) com a tresorer, Iban Roure (Camp de Morvedre) com a secretari i Patricia Callaghan (Comissió de Territori), Alberto Maravall (València en Bici) i Cristina Navarro (Comissió de l’Aigua) com a vocals. Disculpa assistència Eva Tudela (La Ribera) com a vocal. S’aprova l’acta de la reunió de març i es tracten els següents temes:

Col·laboració fotogràfica

Alejandro Molina s’ha oferit per a col·laborar amb Acció Ecologista-Agró com a fotògraf i dissenyador gràfic. La Comissió Permanent planteja l’opció que puga col·laborar prenent fotos d’activitats i projectes de custòdia del territori. També en el disseny de la nova pàgina web. Alberto Maravall, vocal de València en Bici-AE Agró, s’encarregarà de parlar amb ell i concretar la proposta.

Manifest per a la protecció de la Finca de Mosquera a la Serra d’Espadà

La Societat d’Amics de la Serra d’Espadà (SASE) ens demana que signem el manifest per a la protecció de la Finca de Mosquera, ubicada en el cor del Parc Natural de la Serra d’Espadà. La Comissió Permanent acorda donar suport a esta iniciativa dels companys de SASE.

Llei Orgànica de Protecció de Dades

S’inicien els tràmits per a donar d’alta el fitxer de dades d’AE-Agró segons establix la LOPD, la Llei Orgànica de Protecció de Dades.

Registre electrònic per als col·lectius comarcals

El col·lectiu comarcal d’AE-Agró La Costera ha proposat crear un registre electrònic per a les comarques diferent a l’actual, que es troba centralitzat a la Casa Verda, la seua de l’associació a València. La Comissió Permanent acorda rebutjar la proposta i mantindre la gestió electrònica com fins ara.

Comissió de Jardineria del Consell Municipal de Medi Ambient de València

La Comissió Permanent accepta formar part de la nova Comissió de Jardineria del Consell Municipal de Medi Ambient de València. El company Josep, amb el suport de Cristina Navarro, vocal de la Comissió de l’Aigua, serà l’encarregat de representar a AE-Agró en este òrgan, al qual la Comissió de Territori de la nostra associació presentarà temes i assumptes per a millorar la jardineria de la ciutat de València.

Campanya contra la incineració de residus

Dissabte 14 d’abril hi ha convocada una reunió amb diferents entitats, associacions, col·lectius i agents socials per a analitzar la situació actual de la incineració de residus al País Valencià. En principi, s’ha aprovat una esmena a través de la Llei de Pressupostos de 2018 per a aplicar una taxa a la incineració. Però, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ja ha anunciat una bonificació econòmica per a les empreses més "responsables" del sector de la incineració (cimenteres i taulellers). Així que ens quedem igual que estàvem... Per això, es convoca la reunió, que serà al Port de Sagunt, i amb la qual volem consolidar una plataforma autonòmica contra la incineració de residus al País Valencià.

València Ciutat Amable

A dia de hui, l’Ajuntament de València continua sense presentar-nos la proposta de conveni per a desenvolupar el projecte València Ciutat Amable, que engloba el XV Congrés Ibèric "La Bicicleta i la Ciutat", la III Trobada de Dones Ciclistes i el II Bicifest València. Quan estiga elaborat, la Comissió Permanent ha de donar el seu vistiplau al conveni.

Campanya de captació de socis

La Comissió Permanent acorda adjudicar a Kyrios Educación la nova campanya de captació de socis de l’associació. Esta campanya inclou també una campanya interna i personal amb les sòcies i els socis per a explicar els beneficis fiscals de ser Entitat d’Utilitat Pública (EUP) i proposar una pujada de quota. La campanya finalment s’iniciarà en el mes d’octubre.

*Esta acta va ser aprovada per la Comissió Permanent d’AE-Agró en la seua reunió mensual, celebrada a la Casa Verda de València el dimecres 2 de maig de 2018, amb la presència de Jorge Mateos (Camp de Morvedre) com a president, Quique Meseguer (Comissió Forestal) com a tresorer, Iban Roure (Camp de Morvedre) com a secretari i Patricia Callaghan (Comissió de Territori), Alberto Maravall (València en Bici), Cristina Navarro (Comissió de l’Aigua) i Eva Tudela (La Ribera) com a vocals.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Acta reunió març 2018

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?