Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Educació ambiental > La Casa Penya > Capvespres a La Casa Penya

La Casa Penya

Capvespres a La Casa Penya

Estiu de natura en el centre mediambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara

divendres 15 de juny de 2018, per  AE-Agró

La Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró et convida a visitar, viure i descobrir La Casa Penya durant els mesos de juny, juliol i agost. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) hem dissenyat un calendari d’activitats per a tots els públics en el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. La gran novetat per a este estiu són els Capvespres a La Casa Penya. Es tracta de cinc convocatòries diferents en dijous per a disfrutar de la posta del Sol, la natura i la marjal. A més a més, es mantenen les visites guiades durant tots els diumenges de juny, juliol i agost i repetim amb una nova i salvatge edició de l’Estiu Jove a La Casa Penya.

Gaudir de l’espectacular capvespre de la Marjal d’Almardà-Almenara en un entorn privilegiat com és La Casa Penya. Esta és la gran novetat del calendari d’activitats que Acció Ecologista-Agró ha programat per a este estiu en el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. Concretament, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), celebrarem cinc Capvespres a La Casa Penya els dijous 21 i 28 de juny i 5, 12 i 19 de juliol.

Cada Capvespre serà diferent. El primer, el del pròxim dijous 21 de juny (19:00 hores), consistirà a realitzar una visita a La Casa Penya i un passeig per la Reserva de Fauna Silvestre de la Finca de Penya. El següent, el del 28 de juny (19:00 h.), inclourà un taller infantil de construcció d’instruments musicals amb canyes. El del 5 de juliol (20:00 h.) tindrà com a protagonistes a les rates penades, les nostres aliades de la nit. El del 12 de juliol (19 h.) serà un taller d’art, fang i marjal per als més menuts. I, finalment, tancarem este cicle d’activitats amb una ruta en bici el 19 de juliol (18:00 h.).

A més a més dels Capvespres, La Casa Penya també obrirà un estiu més les seues portes tots els diumenges de juny, juliol i agost, d’11:00 a 13:30 hores. Així, veïns, turistes i curiosos podran visitar, viure i descobrir el centre mediambiental de la Marjal d’Almardà. Com sempre, esta activitat inclourà un passeig per la Finca de Penya per a observar i meravellar-se amb la fauna i flora d’esta reserva, que es troba sota la custòdia del territori d’AE-Agró.

Finalment, destacar que del 23 al 27 de juliol es celebrarà una nova edició de l’Estiu Jove a La Casa Penya. Esta cita, que organitzem des de 2014, va dirigida a xiquets i adolescents d’entre 12 i 16 anys. L’objectiu? Doncs, que una nova promoció d’animals de marjal aprenga a fer el salvatge, facen amics i disfruten d’un estiu diferent a La Casa Penya.

Per a apuntar-se a l’Estiu Jove, només has de contactar amb la Casa de la Joventut de Sagunt (C/Albalat, NÚM. 1, 96 265 58 80) o al Casal Jove del Port (C/Vent de Marinada, S/NÚM., 96 268 34 39). Per a vindre a les visites guiades del diumenge, no cal inscripció prèvia. I per a participar en els Capvespres, només has d’apuntar-te enviant un correu a visitescasapenya@gmail.com o telefonant al 960 263 617. T’esperem per a compartir un estiu de natura i marjal a La Casa Penya!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Gran participació en la celebració Ramsar d’Almenara

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles