Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > L’Horta Nord > Notícies > Nits de teatre, astronomia i natura a La Costera de Puçol

Horta Nord

Nits de teatre, astronomia i natura a La Costera de Puçol

Este estiu vine a descobrir esta muntanyeta de la Calderona custodiada per AE-Agró

dilluns 25 de juny de 2018, per  AE-Agró

Durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord i l’Ajuntament de Puçol et convidem a participar en les activitats de "Nits de Natura a La Costera". Amb la col·laboració de La Granja de Bitxos, Calderona Viva i Astronomía para Todos hem programat sis jornades de natura a la llum de la lluna en La Costera, un paratge natural municipal que AE-Agró custodia des de 2011. La primera cita serà este divendres, 29 de juny, quan celebrarem "La Nit dels mussols i la rates penades" en esta muntanyeta de la Serra Calderona. Durant la resta de l’estiu organitzarem quatre rutes teatralitzades i una jornada d’observació astronòmica. T’esperem!!!

Este divendres, 29 de juny, arranca el programa d’activitats "Nits de Natura a La Costera". I ho fa amb una jornada per a conéixer més a fons la fauna nocturna d’este paratge natural municipal de la Serra Calderona. Amb este objectiu el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord ha programat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, un taller sobre mussols i rates penades en esta muntanyeta de la Serra Calderona.

La cita, que comptarà amb la participació de La Granja de Bitxos, consistirà a construir refugis per a quiròpters i rapinyaires nocturns. Després soparem i realitzarem un passeig a la llum de la lluna per a identificar, amb un detector d’ultrasons, espècies de rates penades i també les diferents aus nocturnes que habiten a La Costera. Esta activitat, per a la qual no cal inscripció prèvia, començarà a les 19:00 hores. El punt de trobada per als participants serà l’Aula Multiusos d’este paratge natural municipal.

La següent convocatòria de "Nits de Natura a La Costera" serà el dissabte 7 de juliol, quan ens visitarà Calderona Viva amb el seu espectacle familiar Els mags de les estreles. Per a esta activitat teatralitzada, que també programarem el dissabte 11 d’agost, cal apuntar-se enviant un correu electrònic a info@calderonaviva.com. A més a més, Calderona Viva ens visitarà dues vegades més este estiu. Concretament, els divendres 27 de juliol i 24 d’agost, quan representaran la seua ruta teatralitzada sobre rates penades Amigues de la nit. Per a participar, també cal apuntar-se enviant un correu a info@calderonaviva.com.

Finalment, l’última activitat de "Nits de Natura a La Costera" serà el 15 de setembre. Eixe dia tenim programada en esta muntanyeta de la Serra Calderona una nova jornada d’observació astronòmica amb Amadeo Aznar (Astronomía para Todos). Si vols vindre, només has d’enviar un correu electrònic a info@apt.com.es. Si tens qualsevol dubte sobre estes activitats, pots telefonar al 691 077 424. T’esperem este estiu a La Costera de Puçol per a gaudir de la natura a la llum de la lluna!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La màgia de les estreles torna a La Costera

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles