Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > València en Bici > L’Ordenança de Mobilitat que València necessita

València en Bici

L’Ordenança de Mobilitat que València necessita

T’esperem a la Casa Verda per a presentar-te la nostra proposta

dimecres 27 de juny de 2018, per  AE-Agró

Este dijous, 28 de juny, València en Bici-Acció Ecologista Agró et convida a assistir a l’acte de presentació de la nostra proposta d’Ordenança de Mobilitat per al Cap i Casal. La cita serà a les 18:30 hores a la Casa Verda, la seua d’AE-Agró a la ciutat de València. El nostre company Jaume Portet, membre fundador de València en Bici-AE Agró, serà l’encarregat d’explicar i defendre la proposta. Esperem comptar amb la màxima participació per a, entre totes i tots, continuar treballant este document de manera grupal. Vine i ajuda’ns a fer de València una ciutat més amable, ciclable i segura!!!

Hi ha moments per a l’acció i la gestió i moments per a la decisió estratègica. Estos es donen en molt poques ocasions i cal saber aprofitar-los perquè el que s’acorde ens va a marcar durant molts anys i no són fàcils de canviar. Hi ha temes que canvien un aspecte, un àmbit, un punt. I temes que canvien tota la ciutat. No obstant, els canvis (de ciutat i mobilitat) no els fas només els polítics de torn, sinó que requerix un acord de la ciutadania després d’un intens debat.

Ara mateix, a València ciutat, ens trobem en un d’eixos moments excepcionals. El motiu? Doncs, l’aprovació d’una nova Ordenança de Mobilitat que pot canviar la forma de mobilitat de tota la ciutat d’una forma integral o, per contra, quedar-se en canvis menors. I tenim la possibilitat d’influir en ella. Per això, des de València en Bici-Acció Ecologista Agró vos convidem a la presentació de la proposta d’Ordenança de Mobilitat que hem elaborat i que pensem que la ciutat necessita des de la perspectiva del codi del carrer.

El nostre company Jaume Portet, membre fundador de València en Bici-AE Agró, serà l’encarregat de presentar este document. La cita serà este dijous, 28 de juny, a les 18:30 hores a la Casa Verda, la seua d’AE-Agró al Cap i Casal. Després de la presentació s’iniciarà una xarrada-debat per a continuar treballant la proposta de forma grupal. Vos esperem a totes i tots per a fer de València una ciutat més amable, ciclable i segura!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : El PMUS de València, per ara, una nova oportunitat perduda

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles