Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > València en Bici > "Pedaleig Solar" al Cap i Casal

València en Bici

"Pedaleig Solar" al Cap i Casal

Esta iniciativa a favor de l’energia neta i accessible visita València

dijous 5 de juliol de 2018, per  AE-Agró

El passat diumenge, 1 de juliol, va arribar a la ciutat de València Eugenio. Este aventurer de Zima Project està realitzant un recorregut de 3.250 kilòmetres en bici solar per tot l’Estat espanyol. Esta aventura, batejada com Pedaleig Solar, portarà a Eugenio a visitar 25 ciutats per a difondre la causa de l’energia neta i accessible. Durant la seua estada al Cap i Casal, l’aventurer de Zima Project va comptar amb la companyia de València en Bici-Acció Ecologista Agró. Quan va arribar, vam participar en l’acte de benvinguda a la platja de la Malvarrosa. I el passat dimarts, 2 de juliol, vam pedalejar amb Eugenio per la Capital del Túria abans que començara la següent etapa del seu desafiament en bici solar a favor de l’energia neta.

Pedaleig Solar és una iniciativa que té com a repte conscienciar sobre la necessitat d’una Llei d’Autoconsum única en el món i així fer realitat un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible marcats pel Programa de les Nacions Unides per al Desenvolupament. Els seus impulsors, Zima Project, volen donar a conéixer les diferents opcions d’autoconsum energètic existents i difondre entre la ciutadania la possibilitat de ser generadors d’energia neta.

I per a fer-ho, la iniciativa Pedaleig Solar està donant la volta a l’Estat espanyol en una bicicleta solar construïda per Zima Project amb l’ajuda de diferents col·laboradors i el suport d’iniciatives d’autoconsum i economia social i solidària, així com d’associacions ciclistes i empreses tecnològiques. Eugenio, que és l’aventurer de Zima Project que protagonitza el desafiament de Pedaleig Solar, visitarà 25 ciutats i completarà un recorregut total de 3.250 kilòmetres.

A València ciutat va arribar el passat diumenge, 1 de juliol. Concretament a la platja de la Malvarrosa, on Eugenio va estar acompanyat per València en Bici-Acció Ecologista Agró, Greenpeace Comunitat Valenciana, Som Energia i la Plataforma per un Nou Model Energètic (Px1NME). El dimarts, 3 de juliol, va partir amb la seua bici solar en direcció a Castelló de la Plana. Però, abans d’abandonar el Cap i Casal, vam pedalejar amb ell per la ciutat en un passeig que va comptar amb la participació de Giuseppe Grezzi, regidor de Mobilitat Sostenible de la Capital del Túria.

Des de València en Bici-AE Agró volem desitjar-li a Eugenio un bon viatge i felicitar a Zima Project per esta iniciativa. Si voleu saber més de Pedaleig Solar, visiteu la web de Zima Project. En ella també trobareu informació de la resta d’aventures que impulsa esta organització per a visibilitzar, projectar i donar solucions a causes socials actuals.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La contaminació, l’enemic invisible

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles