Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > València en Bici > Guia per a viatjar en Bici+Tren amb RENFE

València en Bici

Guia per a viatjar en Bici+Tren amb RENFE

Consells i recomanacions per a combinar este estiu cicloturisme i ferrocarril

dijous 26 de juliol de 2018, per  AE-Agró

Ja pots consultar en la pàgina web de València en Bici-Acció Ecologista Agró la "Guia del Bici+Tren en RENFE operadora". Es tracta d’un document elaborat pel nostre company Antonio Llópez, gran expert en cicloturisme, on trobaràs consells pràctics i recomanacions per a viatjar en Bici+Tren amb els diferents ferrocarrils que opera RENFE a l’Estat espanyol. Et recomanem que consultes esta guia si vols viatjar este estiu en Bici+Tren, ja que en ella trobaràs gran quantitat d’informació. Per exemple sobre models de trens, tipologia de servei (rodalia, mitja i llarga distància...), quantitat de bicis que podem pujar a cada tren o trucs per a portar a la nostra amiga de dos rodes còmodament en el vagó.

Amb l’arribada de l’estiu es multipliquen els desplaçaments de Bici+Tren, molts d’ells amb motiu de les vacances. Però, esta manera de viatjar no és sempre satisfactòria. Especialment pels entrebancs que RENFE ens posa als bicitreners. Per això, València en Bici-Acció Ecologista Agró ha publicat en la seua pàgina web la "Guia del Bici+Tren en RENFE operadora". L’objectiu? Doncs, donar-te el màxim d’informació possible per a facilitar-te el teu viatge de Bici+Tren.

L’autor d’esta guia online és el nostre company Antonio Llópez, membre fundador de València en Bici-AE Agró i gran expert en cicloturisme. En este document trobaràs informació general sobre les línies i els trens que opera RENFE a l’Estat espanyol, consells pràctics i recomanacions per a viatjar segur i còmodament en Bici+Tren i també els detalls i característiques de cada ferrocarril que has de tindre en compte quan programes el teu viatge cicloturista.

Des de València en Bici et recomanem que consultes la "Guia del Bici+Tren en RENFE operadora" i que planifiques el teu viatge amb temps per a no portar-te sorpreses durant les teues vacances bicitreneres.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Volem un ferrocarril públic, social i sostenible!

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?