Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Notícies > Ens ha deixat Maties Riera

Pam a pam

Ens ha deixat Maties Riera

El nostre company i amic va faltar la setmana passada

dilluns 30 de juliol de 2018, per  AE-Agró

Maties Riera Villagrasa (València, 1954), un dels socis fundadors d’Acció Ecologista-Agró, ens va deixar el passat dijous, 26 de juliol. El nostre company i amic, que va ser incinerat al Cementiri Municipal de València el divendres 27 de juliol, portava des de 2016 lluitant contra una greu malaltia. Des d’AE-Agró volem transmetre el nostre condol a la seua família. Especialment a Mar, la seua filla, i a Marta, la seua companya. Sense Maties, la nostra organització no seria el que és. Històric militant, lluitador infatigable en el camp dels residus, comptable, pensador i activista irreductible, Maties va ser sempre un referent i una persona de consens, capaç de resoldre tot tipus de problemes. Allà on estigues et tindrem sempre en el cor. Adéu, Maties.

Bonhomia, fraternitat i camaraderia són mots el significat dels quals no arribes a comprendre fins que no coneixes a persones especials de la talla humana de Maties Riera. En Acció Ecologista-Agró som molts els companys i companyes que vam tindre la sort i el plaer de compartir amb ell la nostra aventura en la defensa, l’estudi i la conservació del medi ambient. Soci fundador d’AE-Agró i ànima de La Casa Verda, Maties va ser un dels grans impulsors, promotors i mantenidors de la nostra associació, la qual va arribar a presidir.

Històric militant, pensador i activista irreductible va destacar pel seu treball en la Comissió de Territori, on deixa amics i amigues que no el podrem oblidar mai. Les reunions del dimecres ja no tornaran a ser el mateix sense ell. També va destacar en un camp tan poc gratificant com el dels residus. Sense Maties, per exemple, no haguera sigut possible clausurar Basseta Blanca, l’abocador incontrolat de la ciutat de València i dels municipis de la seua àrea metropolitana.

Maties va ser un referent i una persona de consens, capaç de resoldre tot tipus de problemes per difícils que pogueren ser o semblar. Fins que la greu malaltia contra la qual lluitava ho va impedir, va ser l’encarregat de la comptabilitat d’AE-Agró. I ho va fer de manera voluntària i altruista, com tot en la vida. Perquè Maties sempre t’ho donava tot amb un somriure en la cara i sense demanar res a canvi. Allà on estigues, company, et tindrem sempre en el cor. Adéu, Maties, adéu, amic.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Comiat a Joanjo Masó

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles