Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > L’Horta Nord > Activitats > Esgotades les places per als "Mags de les estreles" i la jornada (...)

Horta Nord

Esgotades les places per als "Mags de les estreles" i la jornada astronòmica de les "Nits de Natura a La Costera" de Puçol

Si vols encara pots apuntar-te a la ruta teatralitzada "Amigues de la nit" del 24 d’agost

dijous 2 d’agost de 2018, per  AE-Agró

Des del col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord volem informar-vos que ja no queden places per a dues de les tres pròximes activitats de la campanya "Nits de Natura a La Costera". Concretament, es tracta de l’espectacle familiar Els mags de les estreles de Calderona Viva, programat al paratge natural municipal de Puçol per al dissabte 11 d’agost, i la jornada d’observació astronòmica amb Amadeo Aznar del 15 de setembre. A dia de hui només queden places lliures per a la ruta teatralitzada Amigues de la nit, que Calderona Viva representarà a La Costera el pròxim 24 d’agost. Si vols participar en esta activitat, apunta’t ja enviant un correu electrònic a info@calderonaviva.com. T’esperem!!!

El passat divendres, 27 de juliol, la campanya d’activitats "Nits de Natura a La Costera" va arribar al seu equador amb la representació de l’espectacle familiar Amigues de la nit. Unes quaranta persones, la majoria xiquets i xiquetes, es van congregar en el paratge natural municipal de Puçol (Horta Nord, València) per a participar en esta ruta teatralitzada de Calderona Viva. La seua temàtica? Doncs, les rates penades i els serveis ambientals que ens oferixen a les persones. Per exemple, el control de plagues de mosquits i altres insectes.

Calderona Viva tornarà a representar en La Costera este espectacle per a tota la família el pròxim divendres 24 d’agost a les 20:00 hores. Abans, el dissabte 11 d’agost, també representarà la ruta teatralitzada Els mags de les estreles. Tanmateix, per a esta activitat i per a la jornada d’observació astronòmica amb Amadeo Aznar (Astronomía para Todos) del 15 de setembre ja no queden places lliures. Si et vols apuntar a la convocatòria d’agost d’Amigues de la nit, envia un correu a info@calderonaviva.com. Però envia’l ja, perquè queden poques places lliures!!!

Fins al moment, amb motiu de la campanya "Nits de Natura a La Costera", s’han celebrat tres activitats este estiu en este paratge natural municipal de la Serra Calderona. La primera va ser el divendres 29 de juny, quan vam descobrir les espècies d’aus nocturnes i rates penades de La Costera amb La Granja de Bitxos. I en juliol, a més a més d’Amigues de la nit, Calderona Viva també va representar el seu espectacle Els mags de les estreles. Concretament el dissabte 7 de juliol.

La campanya "Nits de Natura a La Costera", que per ara ja suma més de 120 participants, és una iniciativa d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord, associació que amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol custodia des de 2011 este paratge natural municipal de la Serra Calderona.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Costera rep la visita de l’Escola d’Estiu de Puçol

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles