Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Educació ambiental > La Casa Penya > Tardor a La Casa Penya

La Casa Penya

Tardor a La Casa Penya

Visita, viu i descobrix el centre mediambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara!!!

dijous 27 de setembre de 2018, per  AE-Agró

Esta tardor Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) et convidem a visitar, viure i descobrir La Casa Penya. El centre d’educació ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara obrirà tots els diumenges per a descobrir-te els seus tresors naturals. A més a més mantenim l’oferta de visites gratuïtes per a centres educatius els dimecres. I els dijous i els divendres per a grups. També programarem activitats especials per a viure la marjal. Concretament, esta tardor tindrem una demostració de cant de batre, una ruta teatralitzada, una jornada ornitològica i la presentació del llibret de la Marjal d’Almenara, cita que aprofitarem per a celebrar els deu anys de vida de l’Estació Meteorològica Sagunt-Corinto.

La Casa Penya de Sagunt (Camp de Morvedre, València) t’espera esta tardor amb un calendari d’activitats per a tots els públics. Com durant la resta de l’any, en octubre, novembre i desembre podràs descobrir el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara amb les visites guiades que cada diumenge realitzarà la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró d’11:00 a 13:30 hores.

A més a més, també et convidem a participar en quatre jornades especials per a viure La Casa Penya i la marjal d’una manera diferent. La primera serà el diumenge 14 d’octubre, quan tindrem en esta antiga casa arrossera, ara restaurada com a centre d’educació ambiental, una exhibició de cant de batre, el cant tradicional valencià que s’interpretava a cappella durant la sega de l’arròs.

El diumenge 25 de novembre serà Calderona Viva qui visite La Casa Penya per a representar la seua ruta teatralitzada L’Ànima de la marjal. Esta activitat familiar ens portarà a conéixer a la nàiada Marina, la nimfa de la marjal, en un divertit i apassionant matí en el centre d’educació ambiental de la Marjal d’Almardà. El repte? Trobar entre totes i tots la seua tiara perduda, la corona que li conferix a Marina poders per a protegir l’ànima de la marjal.

El dissabte 1 de desembre presentarem a La Casa Penya el llibret de la Marjal d’Almenara que ha editat la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró per a difondre els valors naturals d’esta zona humida Ramsar i de La Casa Penya. Aprofitarem esta cita per a celebrar també els deu anys de vida de l’Estació Meteorològica Sagunt-Corinto. Finalment, el diumenge 9 de desembre organitzarem una jornada ornitològica per a observar la gran varietat d’aus que hivernen a la Marjal d’Almenara.

A més a més de totes estes activitats per als caps de setmana, també t’oferim la possibilitat de visitar La Casa Penya els dijous i els divendres pels matins, quan pots concertar visites per a grups d’adults. I els dimecres, com ja vam fer el curs passat, estem oberts per a rebre centres educatius de tot tipus, ja siguen d’ensenyament primari, secundari o especial. Estes visites són gratuïtes fins a esgotar l’oferta de dates. Així que si vols vindre amb la teua classe, et recomanem que reserves ja enviant un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com o telefonant pels matins al 960 263 617.

Des d’AE-Agró esperem que vos resulte interessant el programa d’activitats que, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt, hem dissenyat per als pròxims mesos a La Casa Penya. Amb ell volem apropar la marjal al màxim nombre possible de persones, ja siguen veïns de la zona, turistes, curiosos, amants de la natura o escolars. T’esperem per a compartir una tardor de natura, teatre, aus, tradicions i marjal. Vine, viu i descobrix La Casa Penya!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Èxit de públic en els Capvespres a La Casa Penya

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?