Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > València en Bici > Una cadena humana per a democratitzar el Carrer Alacant

València en Bici

Una cadena humana per a democratitzar el Carrer Alacant

Acció al Cap i Casal amb motiu del Dia Mundial Sense Cotxes

dimecres 26 de setembre de 2018, per  AE-Agró

El Carrer Alacant de València és un dels punts negres pel que respecta a la mobilitat de vianants i ciclistes de la capital del Túria. Des de València en Bici-Acció Ecologista Agró portem mesos exigint en xarxes socials una solució per a democratitzar este espai de la ciutat. L’Ajuntament de València és plenament coneixedor d’esta problemàtica i en diferents ocasions ens ha transmés que la solució era qüestió de temps. Però, com no arribava, el passat dissabte, 22 de setembre, Dia Mundial Sense Cotxes, vam protagonitzar una acció al Carrer Alacant. Concretament vam formar una cadena humana per a permetre vianants i ciclistes transitar de forma segura per este cèntric carrer del Cap i Casal.

Què millor manera per a demostrar que les ciutats estan fetes per a les persones que construir-les amb material humà de primera qualitat? Doncs, això és el que va fer València en Bici-Acció Ecologista Agró el passat dissabte, 22 de setembre. Amb motiu del Dia Mundial Sense Cotxes vam formar una cadena humana per a crear un corredor de seguretat per a bicicletes i vianants en el Carrer Alacant de València.

Amb esta acció, que en tot moment va estar marcada pel bon rotllo que acompanya sempre a la bicicleta, volíem denunciar els greus problemes d’accessibilitat que patixen els vianants i els ciclistes en este conflictiu carrer del Cap i Casal. Des de València en Bici-AE Agró portem mesos exigint una solució per a este punt negre de la mobilitat urbana de la ciutat de València. I tot ens fa pensar que al final ho hem aconseguit…

Poques hores abans de construir la nostra cadena humana, l’Ajuntament de València es va comprometre oficialment a tindre instal·lat un carril-bici al Carrer Alacant abans de la finalització del pròxim mes d’octubre. Així que la cadena humana del passat dissabte també va servir per a celebrar la tan necessària democratització d’este cèntric espai de la capital del Túria.

Esperem que després de mesos d’espera, per fi puguem pedalejar i caminar tranquil·lament per este carrer a partir del pròxim mes d’octubre. De no ser així, tornarem al Carrer Alacant per a continuar lluitant per la seua democratització.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Amabilitat i respecte

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?