Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > L’Horta Nord > Activitats > La Costera de Puçol acomiada l’estiu amb una nova jornada (...)

Horta Nord

La Costera de Puçol acomiada l’estiu amb una nova jornada d’observació astronómica

Més de 200 persones participen en les sis “Nits de Natura” organitzades en esta muntanyeta de la Serra Calderona per AE-Agró

dilluns 24 de setembre de 2018, per  AE-Agró

El passat dissabte, 22 de setembre, finalitzaven les "Nits de Natura a La Costera", campanya impulsada per Acció Ecologista-Agró Horta Nord amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol. L’activitat que va servir per a acomiadar l’estiu va ser una jornada d’observació astronòmica amb Amadeo Aznar (Astronomía para Todos). La cita va reunir en este paratge natural municipal a quasi quaranta persones, que van observar la Lluna, Mart i Saturn. Amb motiu de les “Nits de Natura de La Costera” este estiu s’han programat en esta muntanyeta de la Serra Calderona sis activitats que han sumat més de 200 participants.

La Lluna, Mart i Saturn van ser els tres protagonistes de la jornada d’observació astronòmica que es va celebrar el passat dissabte, 22 de setembre, al Paratge Natural Municipal de La Costera de Puçol (Horta Nord). Esta cita va arrancar amb una xerrada sobre la Lluna a càrrec d’Amadeo Aznar (Astronomía para Todos) en l’Aula Multiusos d’este paratge natural municipal de la Serra Calderona.

Després de la xerrada, els quasi quaranta participants en esta activitat van tindre l’oportunitat d’observar el satèl·lit de la Terra amb dos potents telescopis. I també Mart i Saturn, dos planetes que han estat visibles durant les nits d’estiu i que encara ens acompanyaran durant bona part de la tardor, tal com va explicar l’astrònom local Amadeo Aznar.

Amb esta jornada d’observació astronòmica, que en principi estava programada per al 15 de setembre i que la pluja obligà a ajornar al passat dissabte, finalitza la campanya “Nits de Natura a La Costera”. Amb motiu d’esta iniciativa, Acció Ecologista-Agró Horta Nord ha organitzat sis activitats nocturnes en La Costera des de juny fins a setembre. Concretament un taller sobre rates penades amb La Granja de Bitxos, quatre rutes teatralitzades amb Calderona Viva i la jornada d’observació astronòmica del passat dissabte.

Esta campanya d’activitats, programada amb motiu del projecte de custòdia del territori que desenvolupa AE-Agró en esta muntanyeta de la Serra Calderona ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol i la participació de més de 200 persones. Pròximament llançarem el programa d’activitats per a la tardor en La Costera de Puçol, on t’esperem per a descobrir-te els tresors naturals del bosc mediterrani.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Costera rep la visita de l’Escola d’Estiu de Puçol

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?